Lid van WebwinkelKeur sinds 2024

Swappy heeft 12 4 ster reviews 12
Swappy heeft 2 3 ster reviews 2
Swappy heeft 0 2 ster reviews 0
Swappy heeft 8 1 ster reviews 8

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.

1. Maurice Franzen

Een minpuntje was, dat de inloggegevens niet meer werkten, die ik in februari had aangemaakt en keurig genoteerd.

2. Gerard Wijnstroot

Snelle verzending (automatische koppeling). Helaas gaat het niet altijd goed, bijvoorbeeld met de waardes. Dan heb je een waarde van € 25 gekocht en blijkt het € 15 te zijn. Dit wordt allemaal wel keurig in overleg gecorrigeerd, maar na 18:00 uur moet je tot de volgende dag wachten op een reactie via WhatsApp.

3. Hoe zou je Swappy beoordelen?

4. Jean-Michel Zonderop

De bestellingen die ik tot dusver heb gedaan zijn allemaal geleverd en de codes waren ook allen legit. Niets op aan te merken. Wel heb ik al een aantal keer verschillende en vervelende problemen met de website zelf ondervonden, van niet meer kunnen inloggen tot niet meer dan twee producten/cadeaubonnen per transactie kunnen afrekenen. Het is allemaal een beetje slordig en dat tast het vertrouwen een aan.

5. Lm Krasje

Perfect geregeld 👍👍

6. Plisson

Leuke kortingen en direct geleverd! Aanrader om iets meer te besparen.

7. Mask

Zojuist mijn eerste testaankoop gedaan bij Swappy: €50 Bol-tegoed met 7% korting. Normaal bestel ik bij een concurrent, waar het tegoed vrijwel direct wordt geleverd. Bij Swappy kwam mijn bestelling echter op ‘on hold’ te staan, waardoor ik nu moet wachten op levering. Dat is jammer en geeft mij eerlijk gezegd geen goede eerste indruk. Hopelijk wordt de bestelling snel verwerkt.