Way of Life - ZonnehemelFriesland.nl
in heel Nederland!
Meer dan 300 zonnebank en sauna producten in onze webshop!
Veelal altijd voorradig, dus de volgende dag al bezorgd!
Verhuur van zonnebanken in heel Friesland!
Jaap van Hulst
Duidelijke en uitstekende service!
jeanet
Geweldige service! Echt een aanrader!
Hoe beoordeel je Way of Life - ZonnehemelFriesland.nl?
JoCo
Prima prijs en goede klantenservice! Tevreden klant.
Hans Franke
Prima service en advies. De originele thermostaat was na 35 jaar niet meer leverbaar maar vol overgave is er jacht gemaakt naar een passende vervanger. Dit is inmiddels gelukt. Ik ben erg blij met de hulp en de inzet. Zeker een aanrader voor een ieder
tom
Goed product (CareLine Traditions) en snel geleverd
M Smit
Altijd betrouwbaar en correct geleverd
Vincent Bosch
Infrarood Sauna Redsun M Deluxe.
Echt een heerlijke 2 persoons infrarood Sauna. Het is echt een luxeproduct, maar wij zijn zo blij dat we deze hebben aangeschaft! -
Mulder
Prima prijs, snelle afhandeling
Bertha
Ontzettend goede service, en altijd zeer vlotte antwoorden op eventuele vragen. Super tevreden zullen zeker klant bij dit bedrijf blijven.
Paul Wieman
Optimale dienstverlening en een heldere communicatie. Heel blij mee en we genieten enorm van die prachtige sauna. Thanks!
Francien Slaats
Goede uitleg en een snelle service
Tiny Van Tilburg
netjes aangekoemen
C B
goede levering, goed telefonisch contact
Rob S.
Topbedrijf! Deskundig advies, zeer snelle en correcte levering.
Tim van der Hoek
Super snelle en nette verzending, echt een aanrader 👍🏻
MK
Goede service. De klantenservice is goed bereikbaar, behulpzaam en duidelijk. Product is gewoon goed. Het product noemt men HB175+ maar op de doos staat nog HB175 en een extra sticker waarop staat dat er + collageen (rood licht) lampen in zitten. Dat klopt er zitten + lampen in.
Berrie
Supersnel geleverd en eenvoudig contact gekregen via Whattsapp voor een aanvullende vraag. Netjes verpakt thuis afgeleverd en we kunnen weer een tijd vooruit met de nieuwe zonnebanklampen!
Jack
Telefonisch goed bereikbaar en vriendelijk te woord gestaan. En de bestelling keurig en snel bezorgd.
J.M. Walsma
Fatsoenlijk en serieus
Erik
Snel en correct geleverd. Beschrijving op de site is up to date.