Workshop.nl

Workshop.nl

Workshop.nl is hét platform om workshops en activiteiten te boeken in de Benelux. Als marktleider verbinden wij professionele workshop aanbieders aan bedrijven, particulieren, onderwijsinstellingen en de overheid.
workshop teambuilding activiteiten
9,3
Filter 382 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 261 met beschrijving

• Marjan Overdiep
    Geverifieerde klant van Workshop.nl

Het was een leuke workshop met een bevlogen “juf”

• Swaas Van Heck
    Geverifieerde klant van Workshop.nl

We hebben in alle rust twee mooie schilderijen kunnen maken. Top!

• Hoe beoordeel je Workshop.nl?

• Yvonne Boots
    Geverifieerde klant van Workshop.nl

Super leuke workshop om te doen! Heel goede en fijne begeleiding, legde alles goed uit, we hebben het enorm naar ons zin gehad! Resultaat staat bij ons in de huiskamer ;-)

• Petra
    Geverifieerde klant van Workshop.nl

Was een superleuke workshop: alles was goed voorbereid en werd duidelijk uitgelegd. We zijn beiden met een mooie tas naar huis gegaan, aanrader!!

• Joke
    Geverifieerde klant van Workshop.nl

Super leuke workshop. Leuke ontvangst, koffie en thee met wat lekkers erbij. Goede uitleg en genoeg materialen om mee te werken.

• petra van Rijswijk

Eenvoudig en snel geregeld

• Margaret
    Geverifieerde klant van Workshop.nl

Leuke workshop! De 3 uren heb je echt wel nodig. Zelf geen ideeen, Marian heeft veel voorbeelden en geeft hulp waar nodig is.

• de Kennemer Duincampings CO
    Geverifieerde klant van Workshop.nl

De workshop die wij hebben gedaan via jullie was helemaal top! de correspondentie via Workshop.nl én via Britt verliep soepel. Britt heeft relaxed en met goede uitleg ons begeleid. De keuze in materialen was super een iedereen heeft een mooie Kesbeke lamp afgeleverd! Dank nogmaals!

• Annelies van Pijpen
    Geverifieerde klant van Workshop.nl

Superleuke workshop met prachtig resultaat. Gezellige ontvangst en duidelijke uitleg.

• C. Koning
    Geverifieerde klant van Workshop.nl

Groot aanbod in verscheidenheid en in prijs. Voor ieder is er wel iets leuks te vinden

• Lisa Lindemulder
    Geverifieerde klant van Workshop.nl

Super leuke workshop gevolgd, alle tools liggen klaar, je krijgt duidelijke uitleg en dan kun je je helemaal uitleven. Je mag zelf iets verzinnen, of een voorbeeld volgen. Marian is heel behulpzaam en denkt en helpt mee waar nodig. Wij zijn met een mooi resultaat naar huis gegaan!

• Marleen Vlaming
    Geverifieerde klant van Workshop.nl

De aanvraag en verwerking gaat makkelijk.

• Jan-Willem Tielen
    Geverifieerde klant van Workshop.nl

Je eigen wandkleed tuften is nog leuker dan je denkt! Goed geregeld via workshop.nl.
    Ik heb samen met mijn zoon (14) een geweldig leuke workshop tuften gedaan met heel goede en leuke begeleiding. Op een goede locatie waarbij het enthousiasme van Francine inspirerend werkte. Met een resultaat om trots op te zijn en een grote glimlach weer vertrokken. Ik kan het iedereen aanraden!

• Angela

Makkelijk en prima geregeld

• Merve
    Geverifieerde klant van Workshop.nl

Wij hebben als teamuitje gekozen voor de workshop van Dorine. Wij hebben ontzettend genoten. Dorine is erg gastvrij en behulpzaam. Ze heeft alle tijd genomen om het ons uit te leggen. Het stippen op Servies is rustgevend en erg leuk om te doen! Bedankt Dorine voor de leuke middag!

• Hans
    Geverifieerde klant van Workshop.nl

Fijn om te doen in een aangename sfeer. Hopelijk krijgen we de levering snel thuis !

• Brenda Hendrikse
    Geverifieerde klant van Workshop.nl

Wat een enorm leuke workshop. Ik heb genoten en zonder ervaring toch iets moois gemaakt. De gastvrouw was erg geduldig en duidelijk

• Dicky
    Geverifieerde klant van Workshop.nl

Leuk product, enthousiaste gastvrouw.
    Was alleen jammer dat het lekkers bij koffie en thee erg sumier was.

• Heleen
    Geverifieerde klant van Workshop.nl

Via Workshop werd ons beloofd dat we een chocolade letter gingen maken, bonbons maken en leren chocolade temperen. Helaas was dit niet zo en gingen we alleen bonbons maken. Daarbij deed de gastvrouw het wel leuk, maar was heel gehaast en was met meer dingen bezig dan alleen de workshop. Dit was voor ons wel een tegenvaller.

• A
    Geverifieerde klant van Workshop.nl

Snelle reactie van de workschopleider en goed contact