babykadowinkel
kraamcadeau met naam van de baby.
Voor wie ben jij op zoek?
Babykadowinkel.nl biedt complete exclusieve
gepersonaliseerde kraamcadeaus die zeker
in de smaak vallen.
Een babycadeau met naam, een
gegarandeerd blijvende herinnering.
Y.M.J. Nelissen
Perfecte service, snel met verzenden. Produkt was in top staat. Volgende keer weer deze webwinkel.
Antwoord van babykadowinkelBedankt voor je review!
Wat fijn dat je de tijd hebt genomen om een review achter te laten op babykadowinkel.nl!
We stellen jouw feedback enorm op prijs — het helpt niet alleen ons, maar ook andere ouders en cadeaugevers om de juiste keuze te maken.
S.M.M. Surinx
Het is heel mooi en leuk verpakt en ook heel vlug verzonden
Het team van Babykadowinkel.nl 👶🎁 -
Hoe beoordeel je babykadowinkel?
T.a.v. J.A. Sturkenboom
Supersnelle levering en prachtige producten
R. Heutz
We hebben al meerdere bestellingen gedaan, altijd mooi optijd en goede kwaliteit!
De badjasjes die wij altijd bestellen vallen bij iedereen in de smaak.Antwoord van babykadowinkelBedankt voor je review!
E. Tokromo
Zeker mooi!
T.a.v. Lida
Goede service, snel antwoord op mijn vraag en een snelle bezorging!
T.a.v. H.M. Hoek-Kisman
Hele leuke kraamcadeaus, geweldige service en snelle levering.
E. van Hees
Mooie cadeautjes, mooi verpakt en snel geleverd. TOP
E. de Wilde
Heel leuk assortiment en vliegensvlug geleverd!!
A. Dol
Hele leuke originele cadeaus en zeer snel geleverd
F.P. Korstanje
Supermooi en heel snel geleverd
M.M.V. Ronda
Top kwaliteit en snelle levering. Helemaal tevreden!
Margreet
Tevreden over afgelopen 3 bestellingen. Houden je op de hoogte via de mail, product is netjes en vlot in huis.
T.a.v. W. van Ommen
Echt heel leuk verpakt en geleverd
Het team van Babykadowinkel.nl 👶🎁
I. Rosbergen
Schitterende cadeau's! Het konijn, en treintje met naam, twee keer als kraamcadeau laten bezorgen. Blije reacties van de ouders! Snelle levering, en goed emailcontact.
P. Verheij
Supersnelle en goeie levering. Zéér tevreden.
O.J.P. Beckers
Groot assortiment. Goede klanten service
Roswitha Srech
Goede service, en snel geleverd naar Duitsland.
Ze waren heel blij met het kado.Antwoord van babykadowinkelBedankt voor je review!
H. Kalkankiran
Heel cute, voldoet aan het product zoals is weergegeven! Heel snel bezorgd ook.
SASKIA GADDUM
Hele fijne en snelle reactie en bestelling
Het team van Babykadowinkel.nl 👶🎁