iHobby
Maak kennis met de inspirerende hobbywinkel voor iedereen die houdt van creatief bezig zijn. Met de hobbymaterialen van iHobby kan je direct aan de slag.
9,4
Filter 2435 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 2429 met beschrijving

• Lala
    Review voor iHobby

Mijn bestelling was snel gelever, dus dat is fijn. Maar ik had geen notificatie gekregen dat mijn pakket onderweg was, dus het was een verrassing wanneer het aan zou komen.

• Petra
    Review voor iHobby

Altijd goede service en snelle levering

• Hoe beoordeel je iHobby?

• Sonja
    Review voor iHobby

Snelle levering! Heel tevreden!

• Kamila Graczyk

Very fast delivery to Berlin. 🚚✨

• Dre
    Review voor iHobby

Niets op aan te merken. Product van prima kwaliteit en snel geleverd. Top.

• Aafke
    Review voor iHobby

Hele snelle levering en heel goed verpakt.

• Diy pakket
    Review voor iHobby

Snelle levering en duidelijk diy pakket

• Marije
    Review voor iHobby

Mooie prijzen en super snelle verzending.. fijne duidelijke communicatie.. zal zeker terug komen

• robert

Goed uitstekend

• S
    Review voor iHobby

Paar keer wat besteld, altijd snelle verzending en schappelijke prijzen!

• Roos

Prima kwaliteit

• Heidi
    Review voor iHobby

Er was een probleem bij GLS,pakket werd tegengehouden omdat het stuk zou zijn . Vrij snel een nieuwe verzending gekregen. Heel vriendelijk contact.

• ivonne
    Review voor iHobby

Eenvoudig besteld, betaald en snel geleverd

• Sophie W

Snelle correcte levering

• Hetty
    Review voor iHobby

Bestelling was zeer snel geleverd maar een onderdeel zat niet bij de bestelling een mail gestuurd helaas geen reactie terug

• Roebina
    Review voor iHobby

Heel goed geholpen met wat ik zocht. Vriendelijke jongeman aan de lijn gehad en bij het ophalen ook door een vriendelijke man geholpen. Ik had een heel blij kind die eindelijk zijn knutsels kon maken.

• Karina
    Review voor iHobby

Ben zeer tevreden met de producten die ik heb gekocht (goede prijs-kwaliteit) en de snelle bezorging. Ook een pluspunt om te noemen is dat de verpakking evenredig is aan het product dat er in verpakt is. Dus geen enorme doos met weinig inhoud opgevuld met plastic.

• Elisabeth
    Review voor iHobby

De bestelling kan ik snel ophalen en ze zijn heel vriendelijk. Ook als je een mailtje stuurd met een vraag dan krijg daar snel antwoord op....... de prijzen van de artikelen zijn vaak goedkoper.

• René
    Review voor iHobby

We kregen een bericht wanneer het verzonden zou worden en later werd de verzending in getrokken. Heel erg vreemd. Wij hebben tot op heden niks ontvangen

• Leonarda
    Review voor iHobby

Snelle levering van goede producten