korfbalinc.
Sietske Geuzebroek
Beetje lange levertijd (wel aangekondigd nádat ik besteld had). Te laat voor het Sinterklaas-feest...
J
Helaas na een week nog niets binnen. En ook nog geen reactie van de winkel ontvangen na navraag.
Hoe beoordeel je korfbalinc.?
Jose Van der Plas
Duidelijke informatie en snel geleverd
Johan Wienen
Fluitjes en boekjes zijn prima. Bezorging was waardeloos! Melding ontvangen dat bezorging op dinsdagmiddag zou plaatsvinden. Uiteindelijk hele middag en avond thuisgezeten, geen bezorging. Uiteindelijk vond ik het pakketje op woensdagmiddag zeiknat op het balkon.
Wouter Verhoef
De bestelling heeft bijna 4 maanden geduurt omdat het niet op voorraad was. Op zich niet erg kan gebeuren maar er was compleet geen enkele communicatie en reageerden ook heel slecht op mail.
Tonnie Vermeeren
prima levering en stevig verpakt
Erna Fisher
Ben blij met het spel. Vond het alleen erg lang duren voordat het binnen was.
Jouri van den Broeke
Moest lang wachten op een reactie over de vertraagde bestelling van de schotgame.
Maaike Vermue
Mijn bestelling miste een complete set in het spel en zitten veel spelfouten in t spel. Helaas niet gereageerd op mijn mail hierover.
Annemie
Mijn bestelde artikkelen zijn al 3 maanden niet geleverd. Ik heb meerdere emails verstuurd naar gijs, de beheerder van deze site. Geen enkele respons mogen ontvangen, ook geen terugbetaling. Ik kan deze site/service hierdoor enkel sterk afraden.
Stefanie Nardten
Mooie, stevige sokken! En heel leuk met een korf aan beide kanten erop.
Edwin Taheij
Bestelling enorm vertraagd, weinig communicatie rondom bestelling. Bedrijf zelf moeilijk te bereiken voor info
Hilde
Snelle en goede levering
Joost van den Bogert
Gewoon goed.
Riny
Er was een verwisseling met een andere bestelling die bij mij is bezorgd. Mijnbestelling nog niet ontvangen
Anne
SUper puzzel
Jaymin
Top levering! top korfbal producten
Els Aerts
Lang moeten wachten, maar heel blij met de levering
Riva Ruiten
Helemaal goed gegaan
Rosemarie Wielinga
Mooie kwaliteit, snel geleverd. Helemaal volgens verwachting.