oceanparts.nl

oceanparts.nl

Op zoek naar auto tuning onderdelen van topmerken zoals Remus, Milltek, Wagner Tuning, Supersprint, Fox, Rieger Tuning, sportfilters en Maxton? Bij Oceanparts.nl vindt u een uitgebreid assortiment tegen scherpe prijzen. Ontdek waarom klanten ons beoordelen met een 9.6! Bezoek Oceanparts.nl.
9,6
Filter 526 reviews verzameld via WebwinkelKeur - 306 met beschrijving

• Thorben Verstraete
    Geverifieerde klant van oceanparts.nl

Goed geholpen, goede producten.

• Wessel Van Dijk

Geweldige service

• Hoe beoordeel je oceanparts.nl?

• Ramon Becks
    Geverifieerde klant van oceanparts.nl

Goed product, zeker een aanrader. Goede service, en zeer behulpzaam!! Vlot personeel 👍

• Istvan Csizmadia

Snel geleverd. Top.

Antwoord van oceanparts.nl

Bedankt voor je positieve review, Istvan! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de KW onderdelen en onze service. We helpen je graag weer bij een volgende bestelling!

• DImitrios Kotsonas
    Geverifieerde klant van oceanparts.nl

Great service! Would recommend every time! Looking forward to cooperate again!

Antwoord van oceanparts.nl

Thank you for your kind review!
    We’re glad to hear you were happy with our service and with the part for your LSD door. Great to know everything met your expectations. We look forward to do business with you again in the future!

• Boy P
    Review voor oceanparts.nl

Geweldige service. Ontzettend snel en vriendelijk geholpen. Product ook snel bezorgd

Antwoord van oceanparts.nl

Bedankt voor je mooie review, Boy! Fijn om te horen dat je zo snel en vriendelijk geholpen bent en dat de BOS dB killers ook vlot zijn geleverd. Veel rijplezier ermee en graag tot een volgende keer!

• Wouter Veeneman
    Geverifieerde klant van oceanparts.nl

Mooi snel binnen gekregen.

Antwoord van oceanparts.nl

Bedankt voor je review, Wouter! Fijn om te horen dat de universele uitlaatonderdelen snel zijn aangekomen. We wensen je veel succes met de montage en staan graag weer voor je klaar bij een volgende bestelling!

• Jonathan Fontier

Gewelidige servies
    En goed kwaliteit

Antwoord van oceanparts.nl

Bedankt voor je review, Jonathan! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de schroefset en het GOCA attest. Succes met de montage en veel rijplezier, graag tot een volgende keer!

• Kevin Treep

Super blij met de hulp

Antwoord van oceanparts.nl

Bedankt voor je review, Kevin! Super om te horen dat je zo blij bent met de hulp en met je Remus uitlaat. Veel rijplezier gewenst en graag tot een volgende keer!

• Wouter Martens

Antwoord van oceanparts.nl

Bedankt voor je review, Wouter! Fijn om te horen dat je tevreden bent met de RamAir ProRAM intake en onze service. Veel rijplezier en geniet van het verbeterde geluid en de prestaties, graag tot een volgende keer!

• Geert

Hele Bestelling Goed uitgevoerd en Behandeld

Bedankt Geert voor je mooie review en de 5 sterren! ⭐
    Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat je tevreden bent met je MTS schroefset. Veel plezier met het verlaagde resultaat! 🔧🚗

Team Oceanparts.nl

• Olivier van de Klippe

kwaliteit en prijs goed

Bedankt Olivier voor je positieve review! 🙏
    Geweldig om te horen dat je tevreden bent met de Simons universele uitlaatonderdelen. 💪
    We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen — veel sleutelplezier en graag tot de volgende bestelling! 🚗🔥

• Dick Weijman

Uitstekende service.

Antwoord van oceanparts.nl

Hartelijk dank voor je goede review Dick :) We wensen je veel rijplezier met je nieuwe AP voorveren. Wie weet tot een volgende bestelling!

• Quinten De Smedt
    Geverifieerde klant van oceanparts.nl

Top prijzen, goeie communicatie & snelle levering!

Bedankt voor je positieve review, Quinten! 🙏
    Fijn om te horen dat je tevreden bent met je bestelling. Veel plezier met je aankoop en graag tot de volgende keer! 🚗💨

• Kevin Van espen
    Geverifieerde klant van oceanparts.nl

Geweldige service! Mega behulpzaam als je twijfels hebt helpen ze u met plezier verder

Bedankt Kevin voor je geweldige review! 🙏
    Superfijn om te horen dat je tevreden bent over onze service. We helpen je altijd graag verder bij vragen of twijfels! 💪

• Johan Duursma

Super snel geleverd

Bedankt voor je 5-sterren review, Johan! 🌟
    Fijn om te horen dat de levering super snel was.
    Succes met de installatie van de KW veerschotel! 🔧💪

• Ronnie Karreman

Was allemaal prima geregeld

Bedankt voor je review, Ronnie! 🌟
    Goed om te horen dat alles prima geregeld was. We waarderen je feedback en hopen je snel weer terug te zien bij Oceanparts.nl! 🚗💨

• CARROSSERIE DE WAGENMAKER

alles was OK

Antwoord van oceanparts.nl

Bedankt voor je goede review! Geweldig om te horen dat je blij bent met de diffuser. 🚗🔥

• Antonio Princivalli
    Geverifieerde klant van oceanparts.nl

Nul service clientèle irrespectueux, commande passer pour une golf 4 cabriolet ,il m envois la mauvaise lame et dise que c est moi qui c est tromper me refait payer une 2ieme lame pour etre rembourser de la premiere ,devoir attendre 3mois pour recevoir une lame adapter service incompétent

Antwoord van oceanparts.nl

Nous sommes désolés que la livraison se soit mal passée. Nous faisons tout notre possible pour que vous receviez la bonne pièce, mais malheureusement cela ne pourra pas être plus tôt que le 14 octobre car la pièce n’est pas en stock.
    Nous n’avons toujours pas eu de réponse à notre e-mail concernant le moment où nous pourrions faire récupérer la pièce chez vous. Pourriez-vous s’il vous plaît nous le faire savoir ? Ainsi, nous pourrons résoudre ce problème au plus vite.

Het spijt ons dat de levering verkeerd gegaan is. Wij doen er alles aan om te zorgen dat je het juiste onderdeel krijgt, maar dat kan helaas niet sneller dan 14 oktober omdat het onderdeel niet op voorraad ligt. We hebben nog steeds geen reactie op onze email wanneer we het onderdeel bij je af kunnen laten halen. Wil je ons dan aub laten weten? dan kunnen we dit probleem zo snel mogelijk oplossen

• MCS bv
    Geverifieerde klant van oceanparts.nl

Zeer goede en snelle service

Antwoord van oceanparts.nl

Bedankt voor de 5 sterren, MCS bv! Super om te horen dat jullie tevreden zijn met de AP schroefset. Heel veel plezier ermee en bij vragen staan we altijd voor jullie klaar. 🚗💨