Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

Buitenkado

Nieuwe Erven 16
5384TB Heesch
0412450496
KvK 63215071

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
Buitenkado

Gemiddelde beoordeling

9,1

3807 beoordelingen

Beoordeling van klanten

60%

0%

40%

Beoordeling van andere bronnen Aantal beoordelingen Beoordeling
The Feedback Company 3802 9,1
2019
Buitenkado

Jack beoordeelde op 2019-05-27

verkeerde maat trampoline kado gehad van een vriend via deze website. Retourmogelijkheden zijn er bijna niet en ze komen je op geen enkele manier tegemoet.

Schandalig!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Buitenkado

Igor offenberg , ermelo beoordeelde op 2018-12-29

Geweldige snelle service van onze bestelling party easy Up tent , hij belt ons persoonlijk op om het te proberen te laten bezorgen en andere vervoerder voor de feestdagen te laten komen en is ook gelukt

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Buitenkado

Meijer beoordeelde op 2018-06-15

Het schaduwdoek viel erg tegen. De maten zijn kleiner dan aangegeven (2,5 x 4,5 m ipv 3 x 5 m) en de polar wit kleur is afschuwelijk. Zelfs als de zon er niet op staat, moet ik de gordijnen dicht doen omdat het zo'n pijn doet aan mijn ogen. Ik wilde het doek terugsturen, maar dat mocht niet omdat ik het al had opgehangen. Ik kan toch pas weten of het bevalt als het doek daadwerkelijk hangt?! Echt waardeloze service. 60 euro verspild.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie

Reactie van Buitenkado:
Jammer dat je niet tevreden bent. Je mag bij ons een doek altijd bekijken, ophangen en passen. In dit geval heb je zelf aangegeven dat het doek al een aantal dagen hing op het moment dat je besloot het te willen retourneren. Dat maakt dat dit geen standaard retournering is.
Zoals je een paar schoenen dat je in een stenen winkel hebt gekocht niet na een paar dagen dragen nog zonder problemen kunt terugbrengen, kan dat ook niet met een schaduwdoek dat een aantal dagen buiten heeft gehangen. Om te zien of het doek past en of de kleur bevalt, is een kortere periode namelijk ook toereikend. Ook dit is weer hetzelfde als bij een paar schoenen, waar je na een paar rondjes in de winkel beslist of de schoenen mooi zijn en lekker zitten.
Als een doek een aantal dagen buiten heeft gehangen, is de waarde van dit doek verminderd omdat het niet meer als nieuw is. Je hebt bij de retouraanvraag bovendien zelf ook al aangegeven dat het doek/de ophangpunten vies zijn doordat het een aantal dagen heeft gehangen. De ontstane waardevermindering brengen wij in mindering op het retourbedrag. Om teleurstellingen en discussies na retournering te voorkomen, vermelden we al een schatting van de waardevermindering (op basis van ervaringen in het verleden) bij de retouraanvraag. Op dat moment is het je eigen keuze of je toch besluit om het doek te houden, of om toch te retourneren.
Buitenkado

Peter Oostveen beoordeelde op 2018-06-03

Opvouwbare buitentafel met wasbak besteld op 1 juni en op 2 juni al in huis! Supersnelle bezorging!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
Buitenkado

Leonie beoordeelde op 2018-04-22

Mooie, stevige, goede trampoline. Veert goed, stevige palen, goed veiligheidsnet. Er passen makkelijk 3 kinderen in (9-7-2 jaar) Echt een aanrader!! Het foam om de palen is in 2 delen, ietsjes minder mooi, maarzeker niet minder stevig.

Het optioneel bij te bestellen trapje, hoort er niet bij en past ook niet echt tenzij je in de groene rand en net wilt knippen en het trapje staat veels te schuin.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
2018

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.