Deel je ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog je omzet!

De Schouw Witgoed

Nieuwe Brink 20
1404KB Bussum
035-6918115
KvK 321387480000

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Binnen 14 dagen geld terug Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
De Schouw Witgoed

Gemiddelde beoordeling

8,8

1987 beoordelingen

Beoordeling van klanten

67%

0%

33%

Beoordeling van andere bronnen Aantal beoordelingen Beoordeling
Beslist.nl 259 8,8
Trustpilot 1719 8,8
Facebook 3 10,0
2019
De Schouw Witgoed

I.W. beoordeelde op 2019-09-03

Zeer matige aftersales: levering was prima met een op orde prijs-kwaliteit verhouding. Afhandeling van storing na de fabrieksgarantie maar nog in de wettelijk garantie, duurde buitenproportioneel lang en zonder bevredigende uitkomst.


Reactie van De Schouw Witgoed:
Beste heer Werkhoven,

jammer dat u onze aftersales zo geïnterpreteerd heeft. U had een storing aan een apparaat van 3,5 jaar oud waar de servicedienst van AEG bij geweest is. U moest daar een bedrag voor afrekenen waar u het achteraf niet mee eens was. Wij zijn vervolgens voor u de bres gesprongen en hebben een korting van bijna 50% op deze reparatie via de vertegenwoordiger van AEG weten te regelen.

Helaas bleek u ook met deze korting nog niet helemaal tevreden te zijn, u wenste helemaal niks te betalen. In die periode is onze vertegenwoordiger van AEG van baan verwisseld en zaten we even zonder vertegenwoordiger. Hierdoor was er sprake van de door u genoemde "buitenproportioneel lange reactietijd" . Dat is vervelend en daarvoor onze excuses, maar alleen via de vertegenwoordiger hebben wij de mogelijkheid om iets voor u te kunnen regelen.

Wij vinden het zeer jammer dat u niet tevreden bent met onze service en hebben ons inziens ons best gedaan om het maximale voor ons mogelijk voor u te betekenen.

Met vriendelijke groeten,
De Schouw Witgoed
De Schouw Witgoed

Dhr. Van Laar beoordeelde op 2018-12-14

De nieuwe koelkast staat al ruim een week tot volle tevredenheid in de keuken. Ik ben heel blij dat het toch goedgekomen is met de omruil. De service van Samsung is kennelijk toch goed, na wat aanloopproblemen zullen we maar zeggen. Maar ik denk dat vooral jouw aandringen op service verlenen heel veel heeft bijgedragen. Ik ben erg tevreden over (jou) jullie winkel, jullie hebben de kennis van apparaten en kunnen goed advies geven over welk apparaat de beste keuze is. En als er dan toch iets niet goed gaat met levering of er is een technisch mankement, dan lossen jullie dat heel goed op. Ook de bezorging was fijn, de mensen hebben de koelkast netjes (en voorzichtig) op zijn plaats gezet en het verpakkingsmateriaal verwijderd, wat door al die lastige plakkertjes best een klusje was. Ze namen er de tijd voor, en de koelkast bleef ook wiebelen, maar ze bleven zoeken naar de oplossing. Kortom, ik ben zeer tevreden over alles! En jullie naam zal ik zeker noemen als dat zo te pas komt.

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
De Schouw Witgoed

R.K. beoordeelde op 2018-03-08

Onlangs waren wij bij u langs omdat onze vaatwasser niet meer wilde afpompen.. we kwamen om een nieuwe vaatwasser aan te schaffen. U stelde voor uw monteur er even naar te laten kijken en daarbij bleek dat er een stukje glas in het afvoermechanisme zat... opgelost met een pantykousje. Vakmanschap... Reden te meer om nooit zaken te doen met welke internetwinkel dan ook .. heerlijk zo’n betrouwbare witgoedwinkel in het Gooi.. onze volgende machine komt gegarandeerd uit Bussum!

Met vriendelijke groet,
R.K.

De Schouw Witgoed

L.P. beoordeelde op 2018-02-24

Het lukt me niet Uw bericht in zijn geheel door mijn I-Pad te halen .
Daarom bericht U zo maar , op eigen houtje , dat de BOSCH vaatwasser goed bevalt en wij geheel tevreden zijn , ook met dedoor U verleende service .
Binnenkort moeten wij waarschijnlijk ook onze ruim 25 jaar oude
kledingwasmachine vervangen . Dan zien wij elkaar weer .
Hartelijke groet .
Lex Postma .

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
De Schouw Witgoed

Bob beoordeelde op 2018-02-07

We zijn heel tevreden met onze nieuwe Atag oven en kookplaat. De service van de pakketdienst liet te wensen over. Een medewerker van De Schouw Witgoed maakte dit ruimschoots goed. Ter compensatie werd er in dezelfde week een pelgrim grillplaat bezorgd! Goede service!!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
De Schouw Witgoed

Remco beoordeelde op 2017-05-11

Lang gewacht en kreeg geen antwoord op mijn emails. Erg slechte service

2017

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Kom je toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kun je het geschil voorleggen aan DigiDispuut welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door jou

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heb je iets besteld bij een lid? Dan vragen we je vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiekelijk getoond zodat je een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat je de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Ben je een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog je omzet met ons keurmerk + reviewsysteem. Voor een lidmaatschap betaal je slechts een klein bedrag per maand.