Deel uw ervaring
En help toekomstige klanten
Lees ervaringen
Bekijk wat andere denken

Webwinkeleigenaar? Word ook lid en verhoog uw omzet!

De Schouw Witgoed

Nieuwe Brink 20
1404KB Bussum
035-6918115
KvK 321387480000

Geverifieerd door WebwinkelKeur

Geverifieerd adres Binnen 14 dagen geld terug Prijzen duidelijk vermeld Bemiddeling bij geschillen Echte klantbeoordelingen
De Schouw Witgoed

Gemiddelde beoordeling

8,3

1664 beoordelingen

Beoordeling van klanten

75%

0%

25%

Beoordeling van andere bronnen Aantal beoordelingen Beoordeling
Beslist.nl 88 9,0
Trustpilot 1572 8,3
Google Plus/Places - 7,6
2018
De Schouw Witgoed

R.K. beoordeelde op 2018-03-08

Onlangs waren wij bij u langs omdat onze vaatwasser niet meer wilde afpompen.. we kwamen om een nieuwe vaatwasser aan te schaffen. U stelde voor uw monteur er even naar te laten kijken en daarbij bleek dat er een stukje glas in het afvoermechanisme zat... opgelost met een pantykousje. Vakmanschap... Reden te meer om nooit zaken te doen met welke internetwinkel dan ook .. heerlijk zo’n betrouwbare witgoedwinkel in het Gooi.. onze volgende machine komt gegarandeerd uit Bussum!

Met vriendelijke groet,
R.K.

De Schouw Witgoed

L.P. beoordeelde op 2018-02-24

Het lukt me niet Uw bericht in zijn geheel door mijn I-Pad te halen .
Daarom bericht U zo maar , op eigen houtje , dat de BOSCH vaatwasser goed bevalt en wij geheel tevreden zijn , ook met dedoor U verleende service .
Binnenkort moeten wij waarschijnlijk ook onze ruim 25 jaar oude
kledingwasmachine vervangen . Dan zien wij elkaar weer .
Hartelijke groet .
Lex Postma .

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
De Schouw Witgoed

Bob beoordeelde op 2018-02-07

We zijn heel tevreden met onze nieuwe Atag oven en kookplaat. De service van de pakketdienst liet te wensen over. Een medewerker van De Schouw Witgoed maakte dit ruimschoots goed. Ter compensatie werd er in dezelfde week een pelgrim grillplaat bezorgd! Goede service!!

Verzendtijd
Klantenservice
Prijs/kwaliteit-verhouding
Nazorg en garantie
De Schouw Witgoed

Remco beoordeelde op 2017-05-11

Lang gewacht en kreeg geen antwoord op mijn emails. Erg slechte service

2017

Voordelen van WebwinkelKeur    Lees alle voordelen

Gecontroleerd door ons

Voordat webwinkels lid kunnen worden van WebwinkelKeur worden ze aan een strenge controle onderworpen. We controleren daarbij of het bedrijf echt bestaat, of men aan wettelijke eisen voldoet en of alle benodigde bedrijfsinformatie eenvoudig vindbaar is op de webwinkel.

Onafhankelijke bemiddeling bij geschillen

Komt u toch in een conflict met een aangesloten lid? Dan bemiddelt WebwinkelKeur gratis. We proberen daarbij snel tot een passende oplossing te komen. Lukt dat toch niet? Dan kunt u het geschil voorleggen aan GeschilOnline welke tot een bindende uitspraak kan komen.

Beoordeeld door u

WebwinkelKeur combineert een keurmerk met klantbeoordelingen. Heeft u iets besteld bij een lid? Dan vragen we u vriendelijk een beoordeling achter te laten op WebwinkelKeur. Deze beoordelingen worden vervolgens publiek getoond zodat u een goed beeld krijgt van de klantenservice van onze leden.

Mystery shopper controles

Periodiek controleert WebwinkelKeur haar leden door zich voor te doen als een klant. Deze mysteryshoppers beoordelen vervolgens het contact met de webwinkel. Het resultaat daarvan wordt publiek getoond zodat u de betrouwbaarheid van de webwinkel kunt inzien.

Onafhankelijk en non-profit

Stichting WebwinkelKeur is geheel onafhankelijk en heeft geen winstoogmerk. Ons doel is het winkelen op internet veiliger te maken. We vragen geen hoge vergoeding aan onze leden, zodat elke webwinkel lid kan worden. We zijn daarbij zowel een aanspreekpunt voor de webwinkels als voor de consument.

Bent u een webwinkel eigenaar?

Word dan lid van WebwinkelKeur.

Verhoog uw omzet met ons keurmerk + klantbeoordelingen. Voor lidmaatschap betaalt u slechts een klein bedrag per maand.