Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Retro-gamingshop.nl heeft 88 4 ster reviews 88
Retro-gamingshop.nl heeft 22 3 ster reviews 22
Retro-gamingshop.nl heeft 8 2 ster reviews 8
Retro-gamingshop.nl heeft 19 1 ster reviews 19

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.

1. Patrick De Vaal

Zeer snelle levering en de bestelde games in top staat zoals afgebeeld en beschreven! Tot een volgende bestelling. Groet,Patrick

2. Robert W

uitstekende communicatie, producten komen overeen met omschrijving, snelle levering.

3. Hoe zou je Retro-gamingshop.nl beoordelen?

4. Mick Meeuwenoord

Nintendo DS Lite kwam in hele goede staat aan. Het was heel secuur verpakt. Ik vond het handgeschreven briefje erbij helemaal leuk. Het is een kleine effort maar deed me toch super belangrijk voelen als klant. Dan kom je gewoon vaker terug. Zat ook een gratis bescherm hoes bij. Was er verbaast. Super top shop en goede kwaliteit items. Je krijgt waar je voor betaald. Recommending to friends for sure 👍 (Fijne dag nog voor iedereen die dit leest. Mag je vinden wat je zoekt.)

5. Cornelis van der Mark

goede service

6. chantal vriezen

Mooie kaarten snelle levering .

7. Skiff Van bruggen

Ik wild graag "Zelda a link to the past" eens gaan ervaren. Zodoende vond ik een exemplaar op deze website, met een beschrijving erbij dat ze hun best doen om alleen de best mogelijke cartridges te selecteren en te verkopen aan hun klanten. Dus heb besloten een aankoop te doen, met daarbij de vraag of er een nieuwe batterij in de cartridge zit. Het pakket was netjes verpakt en kwam door de brievenbus. Hierbij werd ik zeer verrast door deze winkelier. De cartridge zat in een mooi plastic doosje met het Nintendo logo erop. Daarbij een handgeschreven tekst met antwoord op mijn vraag. Super tof!