Signshop BV
De 2 webwinkel(s) van Signshop BV samengevoegd worden beoordeling met een 9,4 door 16.249 klanten.
Anoniem
Snelle levering, makkelijk gebruik van de site
Frieda
Hele snelle levering
Carlijn
Werd super goed online geholpen toen ik zelf met het ontwerp een beetje vastliep. Snel geleverd, goede kwaliteit
Kirsten Wouterse
Top service
Jef
Goede service, snelle levering, spandoek is helemaal TOP.
Son of God MM
.....
Technical Building Service BV
Nette afhandeling, prima service
Nick
Makkelijk te gebruiken! Snel klaar, 24/7 ophaal service is ideaal!
Diana
Het samenstellen van de spandoeken was simpel, bestelling en levering verliep vlot en resultaat is prima!
Gwen
Snelle levering, prachtige kleuren gewoonweg niets op aan te merken!
Gl
Gewoon goed
Bob
Precies goed
Marijn
Order snel klaar en mooi resultaat!
Martin
Perfecte snelle service
TCBS
Uitstekend
Wim
De stickers zijn precies zoals aangegeven, levering was ook zoals gewenst op tijd. maar ik realiseer me om voordelig te zijn moet je echt op tijd bestellen want de meerkosten voor een snellere levering liegen er niet om
Lilian
Het spandoek van 123spandoek.nl zag er prachtig uit! Ondanks dat ik wat aan de late kant was met de bestelling, naar mijn idee, kwam het spandoek toch eerder dan verwacht en dat was een echte verrassing. Lof voor dit bedrijf! Ook de prijs was uitstekend.
MK
Echt heel mooi spandoek, en snel!
Ingrid
Goed gelukt, mooi cadeau
P. Riekwel
De herhaalbestelling was makkelijk gemaakt. Je wordt wel "gedwongen" je eerdere ontwerp opnieuw te bekijken in de ontwerpmodule en dan het al eerder bestelde ontwerp opnieuw goed te keuren. Kennelijk een ingebouwde zekerheid dat je geen verouderde info laat afdrukken. Is ook wel logisch.