Furniture Connect B.V. Hodn De Meubel Importeur
De 1 webwinkel(s) van Furniture Connect B.V. Hodn De Meubel Importeur samengevoegd worden beoordeling met een 9,3 door 2.605 klanten.
A
Goede communicatie!
Snelle levering en het werd ook binnen naar de huiskamer gebracht! -
Bert Gerards
Tevreden over het meubelstuk
Vervoerder baar slecht -
Michel Mennen
Levering keurig netjes op tijd ontvangen. 1 kast was licht beschadigd. Als compensatie heb ik een voorstel ontvangen om een bedrag terug te krijgen. Hierna niks meer vernomen ondanks een herinnering van mijn kant.
anita
Mooie meubelen, en snelle levering
Martijn
De tafel was goed alleen werd de bank in twee kleuren geleverd. Licht en donkergrijs. Ik denk dat kan gebeuren, dus bel ik met de klantenservice en de eerste keer was het 45 min. Ik kreeg ze aan de lijn en moest een mail sturen met foto's, dit heb ik gedaan en kreeg geen response en dacht ik bel de klantenservice terug alleen duurt dat even. Ik ben vanmorgen om 10 uur begonnen met bellen en na drie keer eruit gegooit te zijn zit ik 2 uur later nog steeds in de wacht........ Het is nu 12:10
Tom Mols
Topservice
Claudine Baltesen
Mijn
Tamara Verbiest
Top alles vlot verlopen
Tine Aerts
10 dagen later werd mijn bestelling geleverd en alles verliep heel vlot! Super tevreden van mijn aankoop, prijs kwaliteit top!!
Vicky Uyttenhove
Goede en snelle levering
A W Franken Slagter
was best snel geleverd ongeveer 3 weken.
Gerard Pruijsers
Goede service en snel gelevert
Marcel
Leuke prijzen en goede kwaliteit .
En top service en voor alle mensen bestel lekker bij de firma Huus dan zit je negen maanden op een dressoir te wachten en kan je week na maand bellen mailen om je geld terug te krijgen als je het terug krijgt na negen maanden geannuleerd ik heb nu bij meubel importeur besteld 11-03-2026 vandaag geleverd top transporteur vriendelijk behulpzaam -
Desiree Noffels
Van bestelling tot levering super tevreden. Bestelde artikel is top
Birgitta Cirkel
Had medelijden met de chauffeur heb een dressoir besteld de chauffeur had geen hondje bij zich gelukkig woon ik niet op een flat zonder lift
Sonja Dorpmanns
Mooie degelijke meubels. Netjes op de afgesproken tijd geleverd. De bezorger was vriendelijk en heeft het netjes afgeleverd.
Pascal
Snelle levering! Vriendelijke bezorgers en zelfs 10 minuten voor de bezorgtijd waren zij er al.
Ik ben Gelijk begonnen met de boekenkast in elkaar te zetten wat zo gedaan was. Mooie kwaliteit wat perfect past in mijn interieur. -
Nadia Veldeman
Zeer mooie kwaliteit voor de prijs. Bij mij wel een deur van dressoir die niet goed is. Hopelijk snel een oplossing. Klantendienst gemaild maar is dan naar een andere dienst doorgestuurd. Ik hoop dat deze snel antwoorden. Spijtig dat de klantendienst dit moet doorsturen.
Glenn Sewbalak
Mooie stoelen voor goeie prijs
Antwoord van De Meubel Importeur - Topkwaliteit, lage prijsSuperleuk om te lezen, dank je wel! 💛
Gertie Klomp
Snelle bezorging en de bezorging was super complimenten voor de bezorger
Antwoord van De Meubel Importeur - Topkwaliteit, lage prijsLove this! Bedankt voor je mooie woorden 💕