By Linn
De 1 webwinkel(s) van By Linn samengevoegd worden beoordeling met een 9,7 door 4.546 klanten.
Alie Holtewes
Goeie producten.
Margreet van Straalen
Fijne service, had sample voor op reis gevraagd en die zat bij de bestelling
Eyes and more Janssen
Snel geleverd goede produkten zeer tevreden 😁👍
Hettie Hilgenkamp
Prima
Lizette
Snelle levering en hele fijne producten! Heel het gezin gebruikt deze spullen!
Steffi
Snelle bezorging netjes en corect.
En de produkten zijn top. -
Yvonne Janssen
Geweldige producten die voor mijn haar werken! Snelle levering en ik kreeg er een mini shampoo bij om te proberen.
Carres
Hele duidelijke uitleg en super dat er testers bij zitten dan kun je meteen proberen of dat iets is bij de volgende bestelling. Vind de filmpjes ook erg leuk om te kijken, bedankt!
S Romijn
Ik heb o.a. de microvezelhanddoek besteld. Hij werkt fijn, ik miste alleen de beschrijving van hoe hij precies om je hoofd vast moet. Ik heb er nu zelf het beste van gemaakt :)
Verder prima producten. -
Corry
Fijne slaapmuts die je nauwelijks voelt tijdens het slapen. Maakt echt verschil door minder klitten in mijn fijne haar.
Antwoord van By LinnHoi Corry,
Wat fijn dat de slaapmuts goed bevalt en helpt bij het verminderen van klitten in je haar! Bedankt voor je mooie review. 😊
Essie Branten
Duidelijke uitleg van product. Snel ontvangen, netjes verpakt.
Antwoord van By LinnHoi Essie,
Fijn om te horen dat de uitleg duidelijk was en dat de verzending snel en netjes was! Bedankt voor je positieve review. 😊
Wieke Epema
Snelle levering, goed verpakt.
Lisanne Van de Logt
Hele fijne duidelijke uitleg over de goede producten
Sanne Kelderman
Fijne producten die werken. De uitleg hoe je de producten moet gebruiken kan je vinden om de site met uitgebreide filmpjes.
Antwoord van By LinnHoi Sanne,
Wat fijn dat je tevreden bent met de producten en de duidelijke uitleg op de site waardeert! Heel leuk om te horen. 😊
Danique
Topproducten en snelle levering!
Sylvia Geugies
Goed heel goed ben er heel blij mee met jullie producten!!!!!
Antwoord van By LinnHoi Sylvia,
Wat geweldig om te horen dat je zo blij bent met onze producten! Dankjewel voor je enthousiaste reactie. 😊
Corrie Morren
Super snel, heel fijn!!
Antwoord van By LinnHoi Corrie,
Bedankt voor je reactie! Fijn dat je blij bent met de snelle levering.😊
Silvia Van Den Boom
Antwoord van By LinnHoi Silvia,
Bedankt voor je enthousiaste reactie! Wat fijn dat de levering snel was. 😊
Jeannie de Boer
Hele fijne producten en mijn haar pluist op de e.a. manier helemaal niet meer.
Antwoord van By LinnHoi Jeannie,
Wat geweldig om te horen dat je zo blij bent met de producten en dat je haar niet meer pluist! Dankjewel voor je fijne reactie. 😊
Evy Grofsmid
Super goede shampoo!
Antwoord van By LinnHoi Evy,
Bedankt voor je enthousiaste reactie! Wat fijn dat de shampoo zo goed bevalt. 😊
Nicole