Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Tuinhout Compleet B.V. heeft 91 4 ster reviews 91
Tuinhout Compleet B.V. heeft 15 3 ster reviews 15
Tuinhout Compleet B.V. heeft 14 2 ster reviews 14
Tuinhout Compleet B.V. heeft 4 1 ster reviews 4

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.

1. Bloom,

Wij hebben in juni 2026 een overkapping voor in de achtertuin en een schuurtje bij tuinhoutcompleet.nl gekocht. Het schuurtje is gebouwd door een team van tuinhoutcompleet. De overkapping heb ik zelf gebouwd. Onze ervaring: - snelle betrouwbare levering van materiaal. - goed bouwteam. Praktisch, behulpzaam en vakkundig. - flexibele instelling. Aanpassingen werden snel en prettig geregeld. - jammer was dat er geen werkbeschrijvingen en tekeningen beschikbaar waren, die het makkelijker maken om het zelf te bouwen. Al met al een positieve ervaring. Ik kan tuinhoutcompleet zeker aanbevelen.

2. Bas van den Hooven

Had n bstelling gedaan voor douglas van 100 x100 met douglas rabat delen van 3300mm de palen kon ik gelijk meenemen maar rabat moest besteld worden ivm maatvoering. Na de balken gemonteerd te hebben op de maat van 3300mm 'n week naderhand mn rabat delen opgehaald ( speciaal besteld ) klopte er weinig van. De maten waren afwijkend van 3285mm tot 3320mm. Dus klant niet blij met eindresultaat . Jammer heel jammer

3. Hoe zou je Tuinhout Compleet B.V. beoordelen?

4. Geert, Drunen

De naam van de firma is met recht Tuinhout COMPLEET! One-stop-shopping voor alles wat je nodig hebt voor het succesvol bouwen van een overkapping!

5. Louis van Rooijen

mooie meest rechte latten ontvangen en keurig netjes door transporteur geleverd. Dank ervoor!

6. Wolfs, Ger

Wordt altijd op een correcte manier geholpen

7. Bram

Goede kwaliteit hout en snelle levering