Prijskiller.nl B.V. icon

Prijskiller.nl B.V.

De 1 webwinkel(s) van Prijskiller.nl B.V. samengevoegd worden beoordeling met een 8,6 door 10.684 klanten.

8,6

• Ineke De le cluse
    Geverifieerde klant van Prijskiller.nl

Helaas zat er n lekke achterband op het fietsje maar dit werd snel opgepakt door n nieuwe binnenband te sturen(nu alleen nog zelf die er op zetten). Verder is t fietsje top en zijn de kleinkinderen er super blij mee.

• Keona Ruyters
    Geverifieerde klant van Prijskiller.nl

Prijs kwaliteit helemaal prima .fiets voldoet volledig aan verwachtingen .en ik als vrouw kon hem makkelijk in elkaar zetten

• Feyan Pulmano
    Geverifieerde klant van Prijskiller.nl

Snel bezorgd, mooie fiets. Mijn dochter is er heel blij mee

• Marianne
    Geverifieerde klant van Prijskiller.nl

Mooie fiets, alleen poppenzitje beetje onhandig, kunt zadel moeilijk op laagste stand zetten. Verder wel tevreden.

• D van Hattum
    Geverifieerde klant van Prijskiller.nl

Geheel,volgens verwachting razendsnel geleverd.

• Deli te Raa

Goede service en vlot. Stoer fietsje voor kleinkind. Blij mee

• joke
    Geverifieerde klant van Prijskiller.nl

snelle levering maar helaas beschadigd
    ander fietsje had lekke band en een lek ventiel

schreef naar prijskiller dat ik jammer vind dat ze de spullen zo versturen, de reactie is; komt zo van de fabriek, geen controle op uit voeren

erg jammer dat ze zich alleen zien als doorstuur station

• Henk Bolk
    Review voor Prijskiller.nl

Vlotte bestelling helsas met lekke voorband via waths up doorgegeven rn tot nu yoe geen reactie jammer. Verder alles goed. Was een kinderfiets voor een 2 jarige

• Paulina Szymanska
    Geverifieerde klant van Prijskiller.nl

Alles klopt zoals beschreven. De levering was snel en zonder problemen. De instructies zijn duidelijk en makkelijk te volgen. Zeer tevreden met de aankoop, zeker een aanrader! 👍

• Hugo

Goede fiets

• Imad
    Geverifieerde klant van Prijskiller.nl

Goede fiets, snel binnen. Gewoon top.

• Robert-Jan Willekens
    Geverifieerde klant van Prijskiller.nl

Snel geleverd, prima service en mooie fiets voor onze kleinzoon!

• Leyla Kuscu

Mooie fiets

• Jamal
    Geverifieerde klant van Prijskiller.nl

Mooie prijs, snelle verzending, voldoet aan verwachting, dochtertje is er superblij mee.

• S.
    Review voor Prijskiller.nl

Ik heb op 21 april een fiets voor mijn zoon besteld. Op jullie website stond dat deze de volgende dag verzonden zou worden. Het is nu 5 dagen geleden en de fiets is nog steeds niet aangekomen. Ik heb e-mails gestuurd, maar jullie reageren niet. Dit is een zeer vervelende situatie. Het WhatsApp-nummer is ongeldig. Ik wil de fiets niet meer ontvangen. Ik eis mijn geld terug.

Antwoord van Prijskiller.nl

Beste S.

Na controle van onze administratie zien wij echter dat de betaling voor deze bestelling nog niet door ons is ontvangen. Omdat de betaling niet is afgerond, is de bestelling niet verwerkt en kon de fiets uiteraard ook niet worden verzonden. Er valt om diezelfde reden dan ook geen bedrag terug te storten. Het was afgelopen weekend koningsdag weekend vandaar dat het iets langer duurt dan normaal voordat we reageren op appjes of mails. U krijgt vandaag (dinsdag 28 april) zeker antwoord.

• Marieke Kingma
    Geverifieerde klant van Prijskiller.nl

Slag in wiel, achterband lek, reflector viel er af…

• hERMAN aarsman
    Geverifieerde klant van Prijskiller.nl

mijn kleinzoon is er zo blij mee en ook op tijd bij mijn thuis tot de ander fiets ben ik weer bij U hoor

• Monique Van Boven

• Felix
    Geverifieerde klant van Prijskiller.nl

Snelle, goede service, de fiets is top! Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

• Jeremy Rebergen
    Geverifieerde klant van Prijskiller.nl

Goed en snel geleverd blij mee bedankt