Extreme Carstyling
De 3 webwinkel(s) van Extreme Carstyling samengevoegd worden beoordeling met een 8,5 door 1.328 klanten.
Erik Roelink
Goed geholpen door Rob. Top geregeld en ziet er mooi uit nu nog monteren
Pat
Zo als altijd prima geleverd,
Goed ingepakt, -
Arjan Raats
Zeer goede en snelle service. Bij de importeur van bilstein zat er een levertijd op van 3.5 maand en nu had ik heel me bestelling al na een week binnen.
Antwoord van Extreme CarstylingBeste Arjan, bedankt voor je mooi review! Gelukkig hebben wij meer mogelijkheden dan de gemiddelde bilstein verkopers:). Heel graag geregeld!
Rolf
Werd goed op de hoogte gehouden waar mijn onderdelen waren en / of vertraging
Mick
Goede service en goede verzending.
Antwoord van Extreme CarstylingBedankt voor je review Mick! Groeten Team EC
Robert
Kwaliteits product,snelle verzending.
Johan Vliek
Altijd 100% voor elkaar. Perfecte kwaliteit.
Kyan
Na het product te hebben besteld, snel de bevestiging en track & trace ontvangen. Levering was ook erg snel.
Na het product te hebben ontvangen, was ik niet helemaal tevreden. Contact gezocht en uitstekend geholpen voor een oplossing.
Kortom, goede service! -
Andre
Product is goed, communicatie niet. Ik werd niet op de hoogte gesteld dat het product niet op voorraad was. Heb zelf contact gezocht na uitblijven aflevering.
Antwoord van Extreme CarstylingBeste Andre, Bedankt voor je feedback. De levertijd stond bij het product op het moment van bestellen.
Nu kan het zo zijn dat het net iets langer duurder vanwege de kerstdagen die er tussen zaten. Groeten Rob -
Maarten Poppelaars
Zeer snel bezorgd.
Alles perfect in orde.
Helemaal tevreden. -
Ron Wijs
Prima precies zoals het word beschreven het artikel.
Anthony
Livraison rapide plus qu’a installer sur mon véhicule
Argo Joos
Product had een deuk in de schacht maar kan nog gebruikt worden
Antwoord van Extreme CarstylingBeste Argo,
Dat is jammer om te horen en natuurlijk niet de bedoeling. Gelukkig dat je het nog kan gebruiken. En anders horen wij het wel. MVG Team EXtreme Carstyling -
Mark van de Ven
Doos deels open en geen bevestigingsmateriaal aanwezig. Hopelijk ze dit alsnog kunnen oplossen.
Hennie Wijnne
Echt super snel geleverd!
Stephan de cocq
Snelle levering, en goede prijs!
Machiel Bosma
Vooraf wat vragen over de uitlaat die ik wou bestellen. Erg vriendelijk en goed geholpen met het kiezen van de juiste. Levering ook helemaal goed! Kortom dik tevreden!
Antwoord van Extreme CarstylingSuper bedankt voor je fijne feedback en review. Hier doen we het voor natuurlijk. Veel plezier ermee! Groeten het EC Team
wiebe v d wal
De schokbrekers bilstein goede kwaliteit bestelt en 5dagen later in huis en passen onder mijn auto lexus gs 430 zelfde model dan toyota aristo
Mike Hollanders
José Marques