Extreme Carstyling icon

Extreme Carstyling

De 3 webwinkel(s) van Extreme Carstyling samengevoegd worden beoordeling met een 8,8 door 1.546 klanten.

8,8

Taal

• Levy Meulendijks
    Geverifieerde klant van cobra-suspensionshop.nl

Super snelle verzending

• Ivo RIgter

verzending duurde erg lang

Beste Ivo,
    Dank voor uw feedback. Het spijt ons dat de verzending niet zo snel ging als bedoeld of als je verwachte. We werken continu aan het verbeteren van onze levertijden en communicatie.

Rob

• Carlton Caupain

Verkeerde item ik had 170 5200 voor P9
    Maar had 170 5050 P1

Beste Carlton,

Jammer dat u niet helemaal tevreden bent. Uit onze administratie blijkt dat u zelf een andere set heeft besteld dan u oorspronkelijk nodig had (170 5050 P1 in plaats van 170 5200 P9). We begrijpen dat dit vervelend kan zijn.

• MARCEL COUDERC

Delai respecté livraison rapide Merci

• M. Koeman
    Geverifieerde klant van Extreme Carstyling

Top service en scherpe prijzen!

• iulian anitei

Geverifieerde klant van cobra-suspensionshop.nl

Snelle levering goede service

• Nico van Ommen
    Geverifieerde klant van Extreme Carstyling

Ik heb mijn bestelling netjes en volgens de levering ontvangen

Antwoord van Extreme Carstyling

Bedankt voor uw positieve review! Fijn om te horen dat alles netjes en volgens planning is geleverd. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om dit te delen.

Veel plezier met uw aankoop en graag tot een volgende keer!

• Wil van straten
    Geverifieerde klant van Extreme Carstyling

Ik heb al eerder 2 einddempers gekocht voor mijn Xkr.
    Deze waren ook op tijd thuis . Het luchtfilter k en n was nog de goedkoopste ook.

Antwoord van Extreme Carstyling

Bedankt voor uw vertrouwen en positieve review! Fijn dat alles weer op tijd geleverd is en dat u tevreden bent met de prijs en service.

• Johnny Guittard
    Geverifieerde klant van Extreme Carstyling

Envoi rapide, pièces conforme et prix défiant toute concurrence

Antwoord van Extreme Carstyling

Merci beaucoup pour votre avis positif ! Nous sommes ravis que la livraison ait été rapide et que les pièces correspondent à vos attentes. Au plaisir de vous revoir bientôt !

• Tom Kempe

Goede service! Bedankt!

• Raoul
    Geverifieerde klant van Extreme Carstyling

Helaas geen snelle levering ik heb 5 maanden moeten wachten. Maar uiteindelijk blij met me onderdeel en ik werd altijd geholpen met me vragen.

Antwoord van Extreme Carstyling

Beste Raoul, bedankt voor je review. Je hebt ervoor gekozen geduldig af te wachten tot de kit uit productie kwam. Gelukkig is het wachten waard geweest:)

• Pim
    Geverifieerde klant van Extreme Carstyling

Eibach verlagingset gekocht voor mijn nieuwe auto. Snel geleverd voor een mooie prijs.

• Remco De Potter
    Geverifieerde klant van Extreme Carstyling

Meer dan een webshop. Ff goed uitgezocht wat ik nodig had. Persoonlijk toegelicht door een medewerker. Top

Antwoord van Extreme Carstyling

Dank voor uw mooie review! Fijn dat onze persoonlijke uitleg en service u goed hebben geholpen.

• Xander
    Geverifieerde klant van Extreme Carstyling

Spullen netjes geleverd gekregen. Zat levertijd op, dit was mij bekend, mijn vragen werden snel en netjes beantwoord. Eibach Pro kit + Bilstein besteld op type. Past perfect! Wachten was het zeker waard!

• Emil Shabanov
    Geverifieerde klant van Extreme Carstyling

Sait streeps gekocht voor mijn bmw x7, top kwaliteit, snelle deudelijke communicatie , snelle verzending, beter kan niet! Dank u wel, ben blij mee. Een aanrader

Antwoord van Extreme Carstyling

Hartelijk dank voor uw geweldige review! Fantastisch om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit, communicatie en levering. We waarderen uw vertrouwen en aanbeveling enorm.

Veel plezier met uw BMW X7 en graag tot een volgende keer!

• Glenn

Snelle levering, vlotte communicatie

• Pascal ten Have

Perfecte spoiler voor mijn SL500, voor een nette prijs

• tonie verhoog
    Geverifieerde klant van Extreme Carstyling

levering is goed maar vind het wel een heel slecht product kunnen jullie niets aan doen heb zelf besteld
    pasvorm is perfect maar is heel kwetsbaar bij 2e ritje waaide er een tak onder door en toen was er al een brok afgebroken is niet echt flexibel