Lid van WebwinkelKeur sinds 2024

Firmastaal.nl heeft 26 4 ster reviews 26
Firmastaal.nl heeft 10 3 ster reviews 10
Firmastaal.nl heeft 6 2 ster reviews 6
Firmastaal.nl heeft 11 1 ster reviews 11

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.

1. Harold Prins

Prachtig maatwerk en fijne samenwerking! Firma Staal heeft voor ons een prachtige plantenbak op maat gemaakt voor ons bewonershofje. Er werd goed meegedacht over onze wensen en de uitvoering. Het resultaat is strak, degelijk en precies geworden zoals we voor ogen hadden. We zijn ontzettend blij met het eindresultaat. Een aanrader voor mooi maatwerk en vakmanschap!

2. Marina Eckhardt

Levering is super, producten zijn mooi, maar onze trapleuning heeft roestbobbels onder de coating waardoor hij niet glad is. Omdat deze pas later na levering is uitgepakt niet meer binnen de tijd kunnen reclameren. (Onze fout).

3. Hoe zou je Firmastaal.nl beoordelen?

4. Wendy Becker-Swinckels

De bak is erg mooi geworden, 2.80 x 1.20 x 0.60m, we hebben er een paar weken langer op moeten wachten!!! Hij staat mooi in de voortuin...

5. Rob Greve

Uitstekende service

6. D. Smid

Ik heb een balustrade met glas gekocht en na enkele weken (geplaatst in mei 2026) valt de powdercoating van de drie staanders af. Ik heb ze inmiddels enkele malen geprobeerd te bellen maar ondanks het ingesproken terugbelverzoek laten ze niets van zich horen. Zeer teleurstellend.

7. Ron Mul

Fantastische stevige en vakkundig gemaakte cordenstaal- bak. Goed contact en geïnformeerd over levering Enorm tevreden RMU