Youha B.V.
De 1 webwinkel(s) van Youha B.V. samengevoegd worden beoordeling met een 9,5 door 451 klanten.
Denise
Snelle verze
Martine
Heel fijn contact en goed geholpen toen mijn motor van de kolf stuk was.
Annick
Goede service!
Hannah
De kolven na bestelling snel in huis. Na 1 dag helaas een defecte motor maar er werd al snel een nieuwe verstuurd. Hele fijne klantenservice.
Anne-Will
Top service! Nieuw bestelde ventieltjes waren erg snel kapot. Na contact met de klantenservice heb ik gratis nieuwe ontvangen en die werken nu super! 👍🏼 Fijn en snel contact via whatsapp.
Sofie
Super snelle levering, de dag na het plaatsen van de bestelling hadden we de kolven al in gebruik. Ik maak ook gebruik van de app, na een paar maanden had 1 kolf problemen met de bluetooth verbinding waarop ik na contact te nemen een nieuwe pomp toegestuurd kreeg. Super service 👌
Leonie
Had wat kleine problemen met 1 kolfmotor. Zeer vriendelijk ontvangen en goed geholpen. Zelfs nog even beide motor getest op zuigkracht dus alles werkt weer top. Hele goede service!
Marie Louisa van der Zaal
More efficient communication channels. I ordered the shield reducers, but they were not delivered. Customer service was kind enough to help me figure out what the issue was with my order, and once we were in contact via whatsapp, I received new shield reducers within 24 hours.
Ahisha Adjoa Echteld
Goedkope materiaal.
Elke92
Snelle levering en erg tevreden met mijn Youha borstkolven. Aanrader!
Antwoord van YouhaLeuk om te horen dat je tevreden bent over je Youha borstkolven, veel plezier met je aankoop.
Imke Oosterwijk
Antwoord van YouhaBedankt Imke, fijn dat je goed geholpen bent vanuit Youha! Geniet van je aankoop.
Joyce Noorman
Snelle verzending wel dure onderdelen!
Antwoord van YouhaBedankt voor je goede Youha review! Leuk om te horen dat alles snel is geleverd, wij streven naar een volgende dag levering voor al onze zendingen.
Cindy Wille
Snelle verzending, fijne klantenservice
Antwoord van YouhaBedankt voor de goede Youha review, fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is bezorgd.
K.T
De borstkolf die ik besteld had was de volgende dag al binnen! Netjes verpakt en goede kwaliteit, werkt super fijn.
Bij mijn bestelling zouden ook 50 bewaarzakjes geleverd worden, deze zaten er helaas niet bij..
Nadat ik een berichtje gestuurd had, kreeg ik antwoord: ze zouden er gelijk achteraan gestuurd worden.
Bedankt voor de goede service!Antwoord van YouhaWat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over je Youha borstkolf en onze service! We vinden het belangrijk dat bestellingen snel en netjes geleverd worden en dat alles naar wens werkt. Jammer dat de bewaarzakjes er in eerste instantie niet bij zaten, maar goed om te horen dat dit snel opgelost is. Bedankt voor je vertrouwen in Youha en voor het delen van je positieve ervaring. Dit helpt andere moeders die op zoek zijn naar een betrouwbare borstkolf.
Roxzanne Struikman
Werkt perfect
Antwoord van YouhaLeuk om te horen dat het perfect werkt voor jou, Youha helpt iedereen graag bij een prettige product ervaring.
Amy
Zoals je verwacht
Antwoord van YouhaFijn om te horen Amy, bedank voor de goede Youha review.
Stephanie
Snelle levering, fijn aparaat en super fijn geholpen door de klantenservice. Deze is gewoon bereikbaar via whats app, je krijgt snel antwoord en wordt snel en goed geholpen!
Antwoord van YouhaBedankt voor je fijne review voor Youha, wij waarderen het feit dat Youha je heeft kunnen helpen als betrouwbare partner in moeder en baby producten. Onze klantenservice staat dagelijks voor je klaar, nogmaals dank.
Anoniem
Fijne klantenservice
Antwoord van YouhaBedankt voor je bericht, vervelend om te lezen dat je pakket nog steeds bij PostNL ligt. Wij hebben je een mail gestuurd, zou je daar op willen reageren zodat we dit voor je kunnen oplossen door het pakket bijvoorbeeld nogmaals te versturen? Wij vernemen graag van je, alvast bedankt en excuus voor het ongemak.
S.
Snelle service, vriendelijk en top verzorgd! Mijn eigen accu was kapot. Ik heb (met korting omdat je al YOUHA gebruiker bent) heel snel een nieuwe accu kunnen bestellen en werd direct die dag verstuurd. (Volgende dag in huis) Helaas bleek die accu het ook niet goed te doen (niet duidelijk waarom) maar hierover contact gehad en medewerkers hebben meegedacht hoe zij mij konden helpen en uiteindelijk hebben ze snel opnieuw een nieuwe opgestuurd. Heel fijn zo'n snelle, betrouwbare service!
Antwoord van YouhaBedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat je onze snelle service en persoonlijke hulp zo hebt ervaren. Wij vinden het belangrijk dat elke Youha gebruikster snel verder kan met kolven. We waarderen het vertrouwen in ons merk en staan altijd klaar om moeders te helpen met de juiste borstkolf onderdelen en betrouwbare service.
Marjolein
Zeer snel geleverd.
Overzichtelijke website.
Mijn eerdere bestellingen ook altijd zeer snel geleverd en altijd tevreden van geweest.Antwoord van YouhaBedankt voor je mooie review, fijn dat je tevreden bent!