Lid van WebwinkelKeur sinds 2025

Purse Curse heeft 0 4 ster reviews 0
Purse Curse heeft 0 3 ster reviews 0
Purse Curse heeft 0 2 ster reviews 0
Purse Curse heeft 0 1 ster reviews 0

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.

1. Christa Sularte

Ik heb een prachtige Louis Vuitton Epi tas besteld en ik ben er ontzettend blij mee. De tas kwam snel en zorgvuldig verpakt binnen. De staat van de tas kwam perfect overeen met de beschrijving en foto's op de website. Betrouwbare webshop met een prachtig aanbod aan vintage parels. Ik kom hier zeker nog een keer terug!

2. Stephanie Coolen - de Gouw

Wat een heerlijke aankoop was dit. En ik snap nu waar de naam vandaan komt. Je bent vervloekt als je hieraan begint. Goede communicatie / snelle levering en het was een cadeautje! Prachtig ingepakt en allerlei lieve en leuke goodies erbij. Ik ga vast sparen voor de volgende.

3. Hoe zou je Purse Curse beoordelen?

4. Alicia Kromokario

Helemaal blij met m’n aankoop bij Pursecurse! Alhoewel de Chanel tas vintage is, is de kwaliteit super goed! Ook de conditie is perfect! En de prijs?! Ook dat is betaalbaar! Ghislaine heeft mij zo warm ontvangen. En heel lief is ze! Dankjewel voor de prachtige tas en ook voor de extra chocolaatjes ☺️ (Ik ben nu al aan het kijken voor m’n tweede aankoop, dus hopelijk tot gauw weer)

5. Rosa

Prachtige designer tas en fijne service! Ik ben heel erg fijn geholpen en ze kon me goed informeren over de tassen. Heel erg blij mee. Tas in prachtige staat en bijna/geen beschadigingen. Nog mooier in het echt dan op de foto!!

6. Daniëlle

Geweldige service! Heel fijn en snel contact via de mail. Spoedig een afspraak kunnen plannen om de tassen te bezichtigen. Moeilijke keuze want ze waren allemaal mooi. Nu een prachtige tas die ook nog eens heel mooi en met zorg verpakt is met leuke attenties. Dankjewel Ghislaine

7. Ezra Verhees

Snelle levering, prettig whatsapp contact. Tas ziet er super mooi uit!