123bereik.nl

123bereik.nl

De hulp bij een slecht GSM-bereik

123bereik, onderdeel van Basecom B.V, is dé specialist als het gaat om het repareren van het GSM-bereik. Met meer dan 10 jaar ervaring in dit specifieke marktsegment gaan onze kennis en ervaring letterlijk en figuurlijk heel ver. Van het snel verbeteren van het GSM-bereik in luxe woningen tot en met het versterken van zwakke signalen in complete kantoorcomplexen.

Expertise GSM-bereik

Via diverse kanalen levert Basecom B.V. een zeer uitgebreid assortiment aan professionele GSM/UMTS-repeaters, antennes en accessoires voor alle operators in de EU. Daarnaast
leveren en verzenden wij onze producten wereldwijd. En dan is er nog onze webshop, waarin een grote variatie aan plug-and-playproducten voor de zakelijke en soms de consumentenmarkt te vinden is.

Resellers

Naast onze webshops leveren we GSM-versterkende producten aan vele telefoniebedrijven in heel Nederland. Zij bestellen niet alleen graag bij ons vanwege de hoge kwaliteit van onze repeaters, maar vooral ook voor de uitgebreide adviezen, service en expertise die wij bieden.

Werkt voor alle smartphones

Onze GSM-versterker werkt voor alle modellen en merken smartphones. Wilt u voortaan ook altijd en overal bereik hebben? Lees dan meer over onze krachtige GSM-versterker Cel-Fi of neem contact met ons op!
De zekerheden van https://www.123bereik.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2016

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.