123laptophoezen.nl

123laptophoezen.nl

Wij van 123laptophoezen.nl houden net als u van de beste bescherming voor de laptop. Kwaliteit, service en enthousiasme staan voorop bij ons als bedrijf. Zo willen wij iedereen in Nederland en België bedienen met een van de velen laptophoezen, accessoires en nog veel meer handige producten. We zijn constant aan het innoveren en willen u als klant daarbij centraal stellen. Heeft u bijvoorbeeld een vraag over een van onze producten of mist er iets? Laat het ons weten, dan gaan wij kijken naar een gepaste oplossing.
De zekerheden van https://www.123laptophoezen.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest