AA Cards
Verkopen artikelen van Pokémon
9,8

• Stijn
    Geverifieerde klant van AA Cards

Goede service, geweldige eigenaren. Echt helemaal top

• Bahbah
    Geverifieerde klant van AA Cards

Zeer slechte psa service! Slechte communicatie later verzonden dan gezegd en via een 3e partij verstuurd naar psa! Slecht met kaarten omgegaan zat schade op die er bij het verzenden naar aa niet op zat snap dat de gradings vaak laag zijn bij aa! Nooit meer echt erg slecht!

Antwoord van AA Cards

Beste,

Jammer om te horen dat je niet tevreden bent over onze service. We willen graag reageren op de punten die je noemt, omdat er een aantal zaken niet kloppen:

1. We maken geen gebruik van een derde partij – wij verzorgen het volledige verzend- en afhandelingsproces naar PSA volledig zelf.

2. Wat betreft de omgang met kaarten: wij plaatsen deze uitsluitend in een Cardsaver, zoals vereist door PSA. Daarna is alles volledig in handen van PSA zelf. We behandelen iedere inzending met de grootst mogelijke zorg.

3. De grades zijn niet ‘vaak laag’ bij ons – dat hangt sterk af van de kwaliteit van de kaarten die worden ingestuurd. We hebben hier geen invloed op en volgen exact hetzelfde proces als elke andere officiële PSA-submitter.

4. De betreffende batch is niet later verstuurd dan gecommuniceerd. Er was helaas sprake van een aanzienlijke vertraging bij de douane. Dit kan in zeldzame gevallen voorkomen, maar ligt buiten onze controle.

5. Tot slot: we hebben meerdere keren contact gehad en alle updates die wij ontvingen, hebben we ook doorgegeven. PSA geeft soms langere tijd geen nieuwe status door, wat frustrerend kan zijn, maar dat betekent niet dat we niets communiceren.

We vinden het jammer dat je deze ervaring zo hebt beleefd. Mocht je nog vragen of zorgen hebben, staan we uiteraard open voor verdere toelichting.

AA Cards

• Hoe beoordeel je AA Cards?

• Roy
    Review voor AA Cards

Zeer goeie levering, erg snel en goed up-to-date over je levering

• Nick Van de Wouw

Perfecte levering

• dedde jelte louwen
    Geverifieerde klant van AA Cards

Snel verzenden en goed verpakt

• Beata Tomasiewicz
    Geverifieerde klant van AA Cards

Ik ben erg blij met de kaarten en de zeer snelle levering en de prijs is ook redelijk

• Marit van den Berg
    Geverifieerde klant van AA Cards

Je wordt altijd vriendelijk geholpen door deze mannen, als je op zoek bent naar een betrouwbare site voor al je kaarten is AA Cards zeker een aanrader🫶🏻 de community op tiktok en whatsapp is ook echt geweldig! Bedankt voor alle goeie service!

• Robin S
    Geverifieerde klant van AA Cards

Altijd snelle duidelijke en goede service! Wat een Helden zijn het

• Len Bouwman
    Geverifieerde klant van AA Cards

Goede prijzen en goede service. Wel jammer dat de ETB van binnen een beetje beschadigd is. Verder goed.

• Viggo Parol

• Maurice Meeuwsen
    Geverifieerde klant van AA Cards

Mooie prijzen goede levering goede hulp.

• Jordy Poelgeest

Altijd top!

• Remmie Koeman

Goede en snelle service

• Jannes Hooiveld

Geweldige jongens geweldig bedrijf 😍🍀

• Rick
    Geverifieerde klant van AA Cards

Bekijk al lang de live stream. Altijd is het gezellig. Hebben een goede service en mooie prijzen. Zeker een aanrader

• Jay Liesdek

Legit!!!

• Simone Bergman
    Geverifieerde klant van AA Cards

Geweldige mens en goeie service

• Robert Middelkoop

Toppers ! Snelle verzending en altijd top service

• Richard De Jonge
    Geverifieerde klant van AA Cards

Goede service vriendelijk en bekwaam

• Michael de bruin
    Review voor AA Cards

Relaxte gasten, goede en snelle service!