Babybirthbox.nl

Babybirthbox.nl

Gepersonaliseerde speelgoedkisten en kinderkamer musthaves
De zekerheden van https://babybirthbox.nl

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Mijn naam is Laura Mahespalsingh. Als gezin met inmiddels 3 kinderen weet ik het als geen ander. Kinderen verzamelen spullen. Heel veel spullen! Dit bracht me op het idee om stijlvolle, gepersonaliseerde opbergboxen te maken die óók nog eens in het interieur passen. Wel zo fijn voor papa en mama. Met hart en ziel werk ik elke dag aan het verbeteren van ons bedrijf. Ondernemen is leuk, maar soms ook heel pittig! Het is mijn 4e kindje geworden. Gemotiveerd om iets unieks te produceren en geïnspireerd door alle positieve lieve berichten en reviews van klanten is dit het leukste avontuur ooit dat ik voor geen goud meer zou willen missen!


Bekijk Manifest