Brownies & Co
Wij bezorgen de lekkerste brownie aan iedere deur!

Voor de verjaardag van je oma, een valentijnscadeau voor je vriend, als dank je wel voor een vriendin of als traktatie voor het hele bedrijf. Iedere reden is een goede reden voor brownies.

De perfecte brownie: stevig aan de buitenkant, romig en zacht van binnen met knapperige stukjes chocolade die smelten op je tong. Een unieke smaakbeleving die je met iedereen wil delen, of juist voor jezelf wil houden. Wij maken het mogelijk om de perfecte brownie bij jou thuis bezorgd te krijgen of juist als verrassing bij iemand te laten bezorgen. Aan jou de keuze.

Brownies bestellen maken wij eenvoudig, maar bovenal persoonlijk. Bij je bestelling kun je namelijk aangeven of je een bericht wil meesturen. Met een handgeschreven kaart maken wij iedere brownie bestelling nog specialer en persoonlijker. Een verrassing die niet alleen smakelijk is, maar haast onvergetelijk.
De zekerheden van https://www.browniesenco.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest