Beoordeeld met een 9,6 door 286 klanten

Brownies & Co
Wij bezorgen de lekkerste brownie aan iedere deur!
Voor de verjaardag van je oma, een valentijnscadeau voor je vriend, als dank je wel voor een vriendin of als traktatie voor het hele bedrijf. Iedere reden is een goede reden voor brownies.
De perfecte brownie: stevig aan de buitenkant, romig en zacht van binnen met knapperige stukjes chocolade die smelten op je tong. Een unieke smaakbeleving die je met iedereen wil delen, of juist voor jezelf wil houden. Wij maken het mogelijk om de perfecte brownie bij jou thuis bezorgd te krijgen of juist als verrassing bij iemand te laten bezorgen. Aan jou de keuze.
Brownies bestellen maken wij eenvoudig, maar bovenal persoonlijk. Bij je bestelling kun je namelijk aangeven of je een bericht wil meesturen. Met een handgeschreven kaart maken wij iedere brownie bestelling nog specialer en persoonlijker. Een verrassing die niet alleen smakelijk is, maar haast onvergetelijk.
De zekerheden van https://www.browniesenco.nl/
9,6
Hart voor de zaak
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.
Identiteit
Deze contactgegevens zijn gevonden.
- Website
- btw
- NL864152334B01
Juridisch gecontroleerd
Goedgekeurd op wetgeving.
Wetgeving in de e-commerce verandert snel en continue. Weten dat een webwinkelier deze regels kent en naleeft, is belangrijk. Deze webshop werd op onderstaande datum gecontroleerd op de belangrijkste e-commerce wetgeving.
Lid van WebwinkelKeur sinds 2020
Geschilbemiddeling
Aangesloten bij een geschillencommissie.
Een webwinkel die aangesloten is bij een geschillencommissie is in staat consumenten een bindende uitspraak te bieden wanneer dit nodig is voor een geschil. Deze badge toont aan dat de webwinkel dit aanbiedt.
Geschil indienen
Geschil indienen
Veilig browsen
Webshop is gescand op malware en heeft SSL.
Wanneer je het internet gebruikt loop je het risico malware of virussen tegen te komen.
Webwinkels verdienen deze badge door hier hun webwinkel op te laten controleren en een geldig SSL certificaat bezitten.