Christy's Rock Fashion

Christy's Rock Fashion

In November 2017 t/m januari 2018 hadden we een Pop-Up winkel in winkelcentrum Middenwaard te Heerhugowaard, wat hebben we daar genoten en heel veel lieve mensen mogen ontmoeten.

Sinds April 2018 hebben we een mooie winkel in Alkmaar, waar we onwijs trots op zijn, in Alkmaar staat dit monumentale pand aan de Huigbrouwerstraat bekend als ‘Het huis met de Luifel’,

maar vanaf April 2018 tot December 2020 was dit natuurlijk
‘House of Rock ‘n Roll’

We genieten elke dag van ons werk en doen het met heel veel plezier. We kunnen niet echt zeggen dat het werk is, het is onze ‘WAY OF LIFE’

en
passie voor deze levensstijl !Christy’s Rock Fashion bestaat nu al een paar jaar, we zijn begonnen op kleine evenementen, jaarmarkten en zelfs braderieen, inmiddels zijn dit evenementen en festivals in Nederland en België klein en groot die deze ‘Way of Life’ compleet tot leven brengen, compleet met mooie auto’s / Hotrods, Old Skool bikes en uiteraard Rockin’ Music en uiteraard blijven we dit gewoon doen, want we verkopen geen kleding maar een levensstijl.. als je daar zelf geen deel van uitmaakt ben je als een slager die geen worst lust...

We verkopen geen kleding maar een levensstijl... als je daar zelf geen deel van uitmaakt ben je als een slager die geen worst lust...

Houd altijd onze facebook pagina in de gaten of volg ons, dan weet je precies waar we gaan en staan. We zijn altijd in voor iets geks en vraag ons gerust als je ons wilt op een evenement of festival.
Christy’s houd van gezelligheid en dat is altijd goed te merken en terug te vinden in onze stand. We genieten van de mensen die van hun eigen stijl houden en die het ook durven te laten zien.

Zo als wij altijd zegen “Be You & Rock On !”

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2018

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest