Coco Cadeau

Coco Cadeau

Bij Coco Cadeau vind je de mooiste verrassingen om een ander blij te maken. De mooiste cadeaus, die altijd stijlvol ingepakt verstuurd worden. Om het persoonlijk te maken voeg je gratis een kaart met jouw boodschap naar keuze toe. Zo is jouw verrassing altijd speciaal!
cadeaus originele cadeaus verjaardagscadeau
De zekerheden van https://cococadeau.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bij Coco Cadeau draait het om aandacht. Want echte aandacht en tijd voor elkaar is belangrijk. Maar drukke agenda's zorgen er vaak voor dat het leven doorraast en dat maakt het soms lastig om er tijd voor vrij te maken. Een cadeautje is dan perfect om de ander te laten merken dat hij of zij belangrijk voor je is. Bij een gelegenheid zoals een verjaardag of gewoon spontaan, als iemand het niet verwacht. Om jou daarbij te helpen hebben we de mooiste merken en producten geselecteerd om als cadeau te versturen. En: pakken we altijd ieder cadeau persoonlijk stijlvol in. Of het nou 1, 2 of meerdere cadeaus zijn die je besteld. Uniek!


Bekijk Manifest