Coco & Cici
Mariëtte
Fijn nachthemd. Zal beddengoed ook eens proberen
Astrid
Dit is het allerzachtste natuurlijke beddengoed wat je je kunt voorstellen. Wil nooit meer anders en kan dit echt iedereen aanbevelen!
Hoe beoordeel je Coco & Cici?
Annelies X
Alles in orde volgens alle afspraken
Henria van der Veen
Zoals ik al eerder heb aangegeven is COCO&CICI beddengoed zo zacht als SLAGROOM , slaap er nu zo ongeveer 2 jaar onder en op en wil niets anders meer, Nu gekozen voor een kleur, en wederom super slapen en heel erg blij mee.
Anne Stok
Prachtig en heerlijk tegelijk
Hiem
Goede service en een snelle verzending. Het beddengoed is zacht, de warmteregulatie is perfect en het vocht wordt beter opgenomen. Ik sliep altijd onder katoen satijn, nu tencel satijn, alles is beter. Deze gaat de was in en droogt makkelijk dezelfde dag nog aan de lucht. Voor mij geen ander beddengoed meer.
Aline Teekema
Het is heerlijk materiaal en ik slaap echt beter!
Mette
Wat een feest!
Het beddengoed ziet er ten eerste super kwalitatief en rijk uit, en voelt daarnaast superzacht aan, zonder dat het 'fluffy' voelt. Het is stevig en zacht tegelijk, precies wat ik fijn vind! -
Niek
Uitstekend product en snelle levering
Sylvia Kragten
Geweldig nachthemd .
Echt heel blij , zo zacht ! -
annemarie Frazer
Meiden hadden hun stinkende best gedaan om mijn pakket op tijd in huis te hebben voor een deadline!!! Superfijn!
Monica Fortuin
De belofte wordt realiteit
Suz Schreuder
Geweldig product!
Natasja
Heerlijk warm en breed dekbed
Marguerite Fraser
Snelle levering en goede service
Vanwambeke Klaus
Snelle levering, alles topkwaliteit en zeer verzorgd verpakt!
A Haitsma-van bentum
Heerlijk nachthemd. Comfortabel en zacht. Ga er zeker nog een kopen.
Elise
Weelde
Ina Bijl
Een goed product. Slaapt heerlijk.
Judith Greve
Super zacht beddengoed, warm in de winter en koel in de zomer. Ruime selectie aan kleuren en maten. Altijd snel geleverd.