Lid van WebwinkelKeur sinds 2015

Dealplein.nl heeft 3 4 ster reviews 3
Dealplein.nl heeft 1 3 ster reviews 1
Dealplein.nl heeft 1 2 ster reviews 1
Dealplein.nl heeft 3 1 ster reviews 3

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees ons beleid en de voorwaarden.

1. H.I. Kruijs

Bij verkeerde levering (financiele) compensatie bieden

2. Stan Cornelissen

Beschadigde producten zijn binnenkomen, onleesbare handleiding en ontbrekende essentiele elementen. De functies van de desbetreffende cabine kunnen wij niet gebruiken daar het blijft lekken en eruit spuit. Officieel in gebreke gesteld en wachtend op oplossing, de douchecabine is rommel!

3. Hoe zou je Dealplein.nl beoordelen?

4. André

Webwinkel is prima, maar de correspondentie kan véél beter. Douchecabine met vlonder gekocht. Perfecte en supersnelle levering. Helaas was een stukje van de vlonderplank afgebroken waarschijnlijk in fabriek, want ik heb het stukje nergens teruggevonden. Dit gemeld bij Antal, hij was erg vriendelijk en een nieuwe zou geleverd worden. Helaas zit ik daar nu nog op te wachten en krijg geen reactie meer op e-mails. Edit: Na de review is er meteen contact opgenomen met mij en de nieuwe vlonderplank is inmiddels al in huis.... Al met al toch een extra ster dik verdiend.

5. Ger Groes

Correcte levering van spullen en correcte oplossen van problemen

6. Hennie van den eng

Zoals ze zeggen op internet wat ze hebben en hoe snel ze leveren is echt ongelofelijk vrijdags besteld en de donderdag erna geleverd en dat dit allemaal kan voor zo weinig geld echt super ga zo door

7. Martijn de Roos

Geweldige service en zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. Een foutieve in een onderdeel werd na telefonisch contact dezelfde dag nog toegestuurd. Ik raad ieder dit bedrijf aan.