Deco4Living
Webshop in woondecoratie, snel geleverd voor een mooie prijs. Gratis verzending vanaf €35,- en gratis retourneren.
vazen decoraties geurverspreiders
De zekerheden van https://www.deco4living.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Halverwege 2022 begonnen met Deco4Living. Mijn hele leven vind ik ondernemen en interieur al interessant dus om het zo te kunnen combineren is een droom die uitkomt.
Tegelijkertijd is het ook een spannend avontuur omdat het natuurlijk altijd een risico is, maar als ik kijk naar hoe het nu loopt was het het allemaal waard.

Het is vallen en opstaan, fouten maken en ervan leren, analyseren en verbeteren, en de combinatie hiervan maakt het heel erg leuk.
Maar klanten blij maken is het allerleukste, we zijn dan ook elke dag bezig om de klantbeleving te verbeteren!

In de toekomst wil ik een nog véél groter assortiment aanbieden.


Bekijk Manifest