Dierbaar Dichtbij
Elvira Dijkstra
Super goede en lieve communicatie gehad! Erg meedenkend en behulpzaam.
Antwoord van Dierbaar DichtbijHartelijk dank voor uw lieve woorden! ♥
Greet Smid
Renee is een mensenmens met een liefdeshart.
Antwoord van Dierbaar DichtbijDank je wel Greet voor deze lieve woorden! ♥
Hoe beoordeel je Dierbaar Dichtbij?
Paulina
Renée is een topper welke geweldige creaties kan maken om je dierbare dicht bij je te houden, in mijn geval na een verlies. Zo dankbaar hoe zij mijn sieraad gemaakt heeft.
Antwoord van Dierbaar DichtbijWat lief, dank je wel voor je mooie woorden. Ik vond het heel bijzonder om dit sieraad voor jou te mogen maken.
Kees van Maastricht
Renée maakt prachtige gedenksieraden geheel naar wens.
Er staan al veel mogelijkheden op de website, maar praktisch elke gewenste aanpassing is mogelijk.
Denkt met je mee en komt met mooie opties.
De reden om te bestellen was niet leuk, na 15 jaar afscheid moeten nemen van ons hondje, maar we zijn blij met de sieradenAntwoord van Dierbaar DichtbijDank u wel voor uw lieve woorden en het vertrouwen. Ik hoop dat de sieraden jullie veel troost zullen bieden.
Evelyn Van Hove
Het was even wachten op de levering, maar dit was vooraf reeds zo gecommuniceerd! En eigenlijk was het het wachten zeker waard! Heel tevreden !
Antwoord van Dierbaar DichtbijWat fijn om te horen dat je zo tevreden bent. Dank je wel voor je geduld en je vertrouwen! ♥
Nicolette Schoonhoven
René is echt een vakvrouw!
Goede communicatie over de wensen, verwachtingen en prijs.
Onze memory sieraden zijn precies geworden zoals gewenst. Daarnaast een mooie verpakking en persoonlijke noot. Absoluut een aanrader!Antwoord van Dierbaar DichtbijWat een lieve woorden, dank je wel! Super dat de sieraden helemaal naar wens zijn en dat de persoonlijke touch werd gewaardeerd. Dat doet me goed!
Vivianna
Renée heeft vanaf het begin af aan meegedacht over de ketting. Ze is goed bereikbaar en denkt echt met je mee. De ketting is uiteindelijk prachtig geworden. Ik raad echt iedereen aan om hier een gedenksieraad aan te schaffen.
Antwoord van Dierbaar Dichtbij🥰 Dank je wel voor je lieve woorden! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over zowel het proces als het eindresultaat. Dat betekent veel voor me.
Larissa de Bruyn
Enorm mooie hanger binnen gekregen en met een lief persoonlijk bericht, dit is echt je geld waar! Zo een mooi aandenken aan een geliefde!
Antwoord van Dierbaar DichtbijWat een ontzettend lieve reactie, dank u wel! Het doet me goed om te horen dat de hanger zo mooi ontvangen is en dat het een waardevol aandenken mag zijn.
Petra van Velzen
Armbandje besteld met bedeltje en edelsteentje.
Supersnel geleverd en leuk in geschenkpapier verpakt!Antwoord van Dierbaar DichtbijWat fijn om te horen, dank u wel voor de mooie reactie! ♥
Annelies Wensing
Het was weer precies wat ik ervan verwacht had! Top
Antwoord van Dierbaar Dichtbij♥ Wat fijn om te horen!
Saskia
Vorige week heb ik de bestelde herinneringssieraden ontvangen gevuld met as van Spike, onze overleden labrador. Ik ben er heel blij mee! Het is toch een soort van 'gokje' om iets via een website van een afbeelding te bestellen.
Vooraf heb ik een paar keer contact met Renée gehad voor advies en vragen over de mogelijkheden en de hangertjes. Ze reageerde steeds heel snel met goede suggesties en uitleg.
Ook was er steeds contact over en weer als de as verstuurd/ontvangen was en de verzending van de sieraden.
Heel attent was het persoonlijke kaartje erbij en de verzorgde verpakking.Antwoord van Dierbaar DichtbijDank je wel voor je lieve review!
Ik hoop dat de sieraden het gemis van Spike iets mogen verzachten! -
Bianca ter Hove
Fijn meegedacht, bestelling mooi op tijd binnen en hele mooie sieraden.
Antwoord van Dierbaar DichtbijDank je wel Bianca, voor je lieve review!
Mariet Vandeweghe
Geweldige service. Heel duidelijk in communicatie. Zo tevreden!
Antwoord van Dierbaar DichtbijBedankt voor je lieve woorden Mariet! ♥
Annita Cardoen
Vlotte samenwerking. Zeer mooi juweeltje ontvangen.
Antwoord van Dierbaar DichtbijBedankt voor je lieve review! Fijn om te horen dat het sieraad aan je verwachtingen voldoet. ♥
Nicole
Met heel veel zorg, respect en liefde gemaakt door Reneé.
Antwoord van Dierbaar DichtbijBedankt voor wederom je vertrouwen. Ik ben ontzettend dankbaar dat ik deze dierbare sieraden voor je moeder mocht maken.
Marieke Eimers
Erg mooie kettingen! Heel erg blij mee! En erg fijn dat we ze voor kerst nog konden ophalen!
Antwoord van Dierbaar DichtbijWat fijn om te horen dat je zo blij bent met de kettingen! 😊Blij dat ik ze op tijd voor kerst voor jullie klaar konden hebben. Bedankt voor je lieve woorden en vertrouwen!
Lieneke Lubbers
Super netjes op de hoogte gehouden van de levering. Blij met mijn armbandje als herinnering aan onze lieve kater.
Antwoord van Dierbaar DichtbijDank je wel Lieneke voor je lieve review! ♥
Sylvie
Mijn bestelling was eerder thuis dan gepland.
Een prachtige ring met zorg gemaakt. Heel bijzonder om het pakje te openen, naast de ring een handgeschreven kaartje en nog meer attente verrassingen. Aan alles (het contact en het eindproduct) kan ik merken dat Renée dit met liefde doet.
Antwoord van Dierbaar DichtbijBedankt voor je lieve woorden Sylvie! 🥰
Linda van den Elsen
Ik heb met Dierbaar dichterbij een fijne samenwerking
Sandra Smeets
Mooi sieraad, goede communicatie. Heel blij mee!
Antwoord van Dierbaar DichtbijBedankt voor je lieve review! ♥