Lid van WebwinkelKeur sinds 2015

Doggi.nl heeft 78 4 ster reviews 78
Doggi.nl heeft 34 3 ster reviews 34
Doggi.nl heeft 18 2 ster reviews 18
Doggi.nl heeft 31 1 ster reviews 31

Onpartijdig beheerd door WebwinkelKeur. Lees onze gebruikersvoorwaarden.

1. José Veldhoven

helemaal top en de hondjes vonden het heerlijk bedankt!

2. Tineke Borsten

De druppels taart heeft mijn verjaardag wel heel bijzonder gemaakt, maar als je deze leeftijd bereikt is het met taart helemaal af👍👍

3. Hoe zou je Doggi.nl beoordelen?

4. Tessa Smits

De hond was heel blij met zijn taart. Het snoeppapier snapte hij maar niets van, dus die heeft hij niet op, maar de rest van de taart heeft hij heel erg hard van genoten.

5. Sanne Van Loo

Wat een geweldig taartje. En wat vond hij het lekker. Hij heeft echt genoten van zijn verjaardagstaart 🐾💙

6. Nicky

Super tevreden en ik denk Kane ook hij vond de taart heerlijk echt een jarige Job

7. J de zwaan

Nog steeds niets ontvangen 5 dagen verder ze weigeren bij Gls na te gaan waar het is afgeleverd en bij wie (we laten het even in midden wie er fout was met verkeerde huisnummer) maar je krijgt ze niet te pakken om het te veranderen en aan te passen of te helpen met gls terwijl alleen de verzender dat kan doen mijn eigen schuld dat ík orderbevestiging niet heb nagekeken Met andere woorden zoek het maar uit wij hebben geld hoe de taart is geen idee want niet gekregen Het enige wat ze doen is schuld afschuiven mocht hij nog komen kan hij zo prullenbak in