Ecompack.nl

Ecompack.nl

Ecompack.nl is dé webshop voor eerlijke, betaalbare e- commerce verpakkingen. Wij zijn er voor kleine en middelgrote ondernemers die zich bezighouden met het verkopen van producten via een eigen webshop, Bol.com, Amazon of andere online verkoopkanalen. Wij helpen u kiezen voor de juiste verpakking, die producten optimaal beschermt, kosten bespaart én de ecologische voetafdruk verkleint. Check ons assortiment van meer dan duizend verpakkingen op ons super gebruiksvriendelijke webshop boordevol nuttige productinformatie en slimme productfilters.
De zekerheden van https://www.ecompack.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest