Euphoria
Euphoria is een moderne erotiekwinkel in Heerenveen, Leeuwarden én online. Kom ook eens langs in onze winkel(s) of shop nu online.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2015

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Euphoria is een onderneming die opgericht is in 2015 door eigenaar Mark Muller. Het plan was om een moderne erotiekwinkel in Heerenveen te combineren met een webshop. In februari 2016 opende de winkel haar deuren aan de Lindegracht in Heerenveen. Het uitgangspunt: openheid, licht en laagdrempelig en op een centrum-locatie. Een nette winkel en webshop waar persoonlijke aandacht voorop staat.
Inmiddels is Euphoria uitgegroeid tot een succesvolle 'omni-channel' onderneming met onze fysieke winkel in Heerenveen en webshop en helpen we honderden tot duizenden klanten per maand!


Bekijk Manifest