Fashionclip
Fashionclip is gespecialiseerd in vestsluitingen sinds 2012. Nadat we jarenlang op markten en beurzen hebben gestaan, zijn onze vestsluitingen nu ook online te verkrijgen. Onze accessoires en sluitingen voor onder andere openvallende vesten, sjaals en poncho's worden met liefde en zorg handgemaakt in ons atelier te Groningen.
De zekerheden van https://www.fashionclip.nl/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Ooit zijn we begonnen met accessoires voor schoenen, onder de naam PimpYourShoes. Tot we op een dag zelf bewust werden van het feit dat we de hele dag al aan ons openvallend vest zaten te trekken. Één van onze schoenenclips hebben we toen als oplossing gebruikt op ons eigen vest. Dit beviel erg goed, maar het zag er nog zo niet mooi uit. Zodoende hebben we die clip verder ontwikkeld tot de enige echte Fashionclip, dé vestsluiting. We zijn ook enorm trots dat wij hier de grondlegger van mogen zijn.

We hebben jaren op markten en beurzen gestaan en inmiddels zijn onze vestsluitingen ook via onze webshop te verkrijgen.


Bekijk Manifest