Febeline
Handgemaakte sieraden van polymeerklei en (natuursteen)kralen. Sieraden die creativiteit en stijl tot leven brengen. Handgemaakt met liefde en aandacht voor detail, voegen ze een vleugje schoonheid toe aan je outfit.
handgemaakte oorbellen kettingen armbanden
De zekerheden van https://www.febeline.nl/

Goedgekeurd

Aspirant lid van WebwinkelKeur

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Begin 2022 ontdekte ik polymeerklei. Met dit materiaal zag ik de mooiste creaties voorbij komen, vooral in de vorm van oorbellen. Dit wilde de creatieveling in mij ook wel eens proberen. Ik ontdekte de vele voordelen van polymeerklei: duurzaam, licht van gewicht en makkelijk in onderhoud. Het ontwerp proces is lang, maar ik haal hier ontzettend veel rust en voldoening uit. Om te zien dat mensen mijn creaties dragen, daar wordt ik echt gelukkig van. Inmiddels ben ik Febeline steeds meer aan het uitbreiden met sieraden van andere materialen, maar ook haaraccessoires.


Bekijk Manifest