Flowrina
FlowRina is een bedrijf die zijdebloemen, kunstplanten, kransen en diverse interieur accessoires verkoopt vanuit haar atelier of online. Daarnaast zijn er ook creaties met droogbloemen te vinden en is er veel keuze in bijpassend glaswerk en potterie.

FlowRina haar missie is om mensen langdurig te laten genieten van bloemen en groen in hun (werk) omgeving. Dit door middel van materialen met een lange levensduur zoals kunst,- of gepreserveerde bloemen en planten.

Flowrina is opgericht door Sanne van Dam, een creatieve duizendpoot die sinds 2022 Flowrina is gestart. Een eerbetoon aan haar grootmoeder Rina die gek was op bloemen en Sanne vroeger de creativiteit meegaf.
10
7 klantbeoordelingen
Beoordelingen verzameld via WebwinkelKeur
 • Rigtsje van der Wal
  Review voor Flowrina

  Ik ben erg blij met mijn bestelling: snelle levering, het boeket is van goede kwaliteit en er is goed geluisterd naar mijn wensen.

 • Nathalie de Bruin
  Review voor Flowrina

  Uniek gepersonaliseerde droogbloemenring als cadeau en een mooie hangplant die niet van echt te onderscheiden is, erg blij mee! Sanne is een professional die goed naar jouw wensen luistert en meedenkt voor het perfecte product.

 • Hoe beoordeel je Flowrina?

  Hoe beoordeel je deze webwinkel?
   
 • Simone te Selle
  Review voor Flowrina

  Geweldige citroenboom gekocht en de service was perfect! Ik ga hier echt vaker bestellen.

 • Davida Kloosterman
  Review voor Flowrina

  Fantastisch in haar vak!

 • Anneberber van der Werff
  Review voor Flowrina

  Goeie service, alles is bespreekbaar. Leuk assortiment en leuke showroom! Tiptop in orde!!

 • Aletta Kloosterman
  Review voor Flowrina

  We konden snel terecht om een vaas op te laten maken. Dit deed ze terwijl wij er bij waren en konden zo ook makkelijk aangeven of we het anders wilden. Ze heeft veel keus in verschillende soorten bloemen en kleuren. Prima service!

 • Rian
  Review voor Flowrina

  Super blij met mijn “plantenhoofd” van deze winkel. Hele mooie kwaliteit nepplant in een geweldig potje. Handig voor boven op een kast zodat ik daar geen water hoef te geven.