GoedboerenindeStad
Urban farming, moestuinieren: daarover gaat Goed boeren in de Stad. In de breedste zin van het woord. Op Goed boeren in de Stad vind je alles voor de moestuin; moestuin planten, pootgoed, moestuin zaden, kweekbakken en -potjes, plantenverzorging, tuingereedschap en zelf heerlijke wijn maken.

Maar ook: tips over het kweken van je eigen groente, fruit en kruiden. Hoe maak je kaas en mosterd, hoe stop je worst, hoe kun je zelf brood bakken? En daarnaast heel veel recepten.

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.