GotDeal

GotDeal

GotDeal is de eind-consument webshop van het Nederlandse bedrijf Easy Holland, aanwezig in Nederland sinds 2011 en actief in import-export groothandel, geregistreerd in de Kamer van Koophandel nr. 52616312. Alle bedrijfsgegevens zijn te vinden in de webshop, op de homepage, door de verwijzing links te volgen, of op www.easyholland.nl. GotDeal werd opgericht met de bedoeling om scherpe prijzen aan te bieden aan eindgebruikers voor geselecteerde producten, gebruik makend van de koopkracht die in de loop van de jaren is opgebouwd. Wij bieden koopjes! Alle producten zijn beschikbaar voor onmiddellijke levering vanuit ons Nederlands magazijn, met verzending binnen 24 uur, soms gratis. Alle zendingen via onze partner Post.nl zijn 100% verzekerd tegen schade en diefstal door de Easy Holland bedrijfsverzekeringspolis. Alle prijzen worden dagelijks gecontroleerd, betalingscommissie, belasting en BTW zijn in de prijzen inbegrepen. De producten zijn nieuw, wij verkopen geen tweedehands, en zijn onderworpen aan wettelijke en fabrieksgaranties.
cadeaus eerlijke cadeauwinkel gaming
De zekerheden van https://gotdeal.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.