Halal sweets shop

Halal sweets shop

Halal sweets shop wil door middel van een ruim assortiment van kwalitatief snoep een verandering brengen in de huidige halal snoep aanbod. Al ons snoep is volgens de halal normen geproduceerd, zowel tijdens het verwerkingsproces als in het eindproduct zijn alleen halal ingrediënten gebruikt. Je kunt bij ons dus met een gerust hart lekker snoepen! Verder is ons snoep van premium kwaliteit, smaakvol en vers, dat proef je!

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.