Happy Belly's

Happy Belly's

De (web)winkel voor tweedehands, outlet en nieuwe zwangerschapskleding en borstvoedingskleding!
De zekerheden van https://www.happybellys.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Happy Belly’s is dé zwangerschapskledingwinkel van het Westland, met ook een collectie borstvoedingskleding. De webwinkel bestaat inmiddels 9 jaar, en eigenaresse Mirjam van Vliet heeft sinds 7 jaar ook een fysieke winkel met pasgelegenheid aan huis in Wateringen. Deze winkel is op afspraak geopend. Het aanbod wisselt voortdurend, dus het loont de moeite om geregeld een kijkje te nemen!
Wil je zelf je zwangerschapskleding doneren aan Happy Belly’s? Kijk op de website voor informatie over de mogelijkheden.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2017

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webshop.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.