Het Luxe Buitenleven

Het Luxe Buitenleven

Het Luxe Buitenleven is uitgegroeid tot een ware Kamado-specialist.

We kunnen u vol vuur over de mogelijkheden van en de verschillen tussen de kamado’s uitleggen, zoals de Big Green, Kamado Joe, Primo en The Bastard, daarnaast zijn wij inmiddels een begrip geworden in het ontwerpen en maken van prachtige buitenkeukens en tafels voor uw bbq en/of tuin

Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2015

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop bij een lid van ons gedaan? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen geven andere bezoekers belangrijke informatie over de klantenservice van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen geen hoge kosten van onze leden daar we graag zien dat elke webwinkel ons kan bijstaan in ons doel. We zijn het contactpunt voor zowel klant als webwinkel.

Bemiddeling bij geschillen

Heb je een conflict met een van onze leden? We doen ons best jullie te helpen door te bemiddelen richting een oplossing. Als dat niet mogelijk is dan heb je vaak de mogelijkheid het geschil te melden bij DigiDispuut die een bindend advies kan geven.