Het Wolfje , dé ecovriendelijke hondenspeciaalzaak

Het Wolfje , dé ecovriendelijke hondenspeciaalzaak

Het Wolfje voor ecovriendelijke, natuurlijke en duurzame benodigdheden voor honden en puppies, die je makkelijk en veilig 24/7 online kunt kopen.

(H)eerlijke en natuurlijk gedroogde hondensnacks, milieuvriendelijk veilig hondenspeelgoed gemaakt van gerecyclede en natuurlijke materialen en biologisch gecertificeerde verzorgingsmiddelen.

De natuurwinkel voor honden met een zorgvuldig uitgezocht assortiment waar ik 100% achter sta. Kies ook het beste voor jouw hond én maak zijn pootafdruk op de wereld kleiner!
De zekerheden van https://www.hetwolfjeshop.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Mijn naam is Simone Beens en ik ben de eigenaresse van Het Wolfje opgericht in juni 2019. Met Het Wolfje wil ik jou helpen goede, gezonde en milieubewuste keuzes te maken voor jouw hond. Sinds juni 2020 is er ook een klein assortiment voor katten. Alle producten worden gecontroleerd of ze voldoen aan mijn kritische punten: natuurlijke ingrediënten/materialen, diervriendelijk (gehouden) of zelfs vegetarisch/vegan, liefst biologisch of voldoen aan de biologische eisen, duurzaam en zo min mogelijk belastend voor het milieu/de wereld. Dit alles met gemak voor jou: snelle levering, persoonlijke service en Niet goed? Geld terug-garantie.


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2019

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.