Honing-en-zo.com

Honing-en-zo.com

Honing, pure Propolis tinctuur, stuifmeelkorrels/capsules, pure Koninginnegelei/capsules, bijenwas, Mede (honingwijn), honingzepen, honingsnoep. Verzorgingsproducten op basis van (Mãnuka)honing, Propolis, stuifmeelkorrels, Koninginnegelei, Vit C en plantaardige ingrediënten uit de biologische landbouw! Cadeau artikelen, leuke informatieve en creatieve boeken, biologische theesoorten, Bijenwaskaarsen en ruwe bijenwas voor kaarsen, dieren verzorgingsproducten, en veel meer!
rauwe honing propolis producten, bijenwas koninginnegelei, stuifmeelkorrels
De zekerheden van https://www.honing-en-zo.com/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij, Raymond en Trix, zijn in 2011 begonnen met imkeren toen we in Sliedrecht zijn komen wonen. We bezitten enkele bijenkasten waar we onze eigen lokale honing van slingeren. In de loop der jaren zijn we gefascineerd geraakt in de bijzondere en heilzame werking van honingbij-producten op de gezondheid van mens en dier. Ons motto is dat wij staan voor eerlijkheid en openheid naar de klant toe, wat u ook terug kunt vinden in ons aanbod aan én uitgebreide informatie over de producten in onze webshop. De honing die wij verkopen op de website is alleen koud geslingerd, niet verwarmd en dus "rauw" verwerkt.


Bekijk Manifest