Hygiene-shop.nl

Hygiene-shop.nl

Webshop voor hygiëne en onderhoud: horeca, hotel & lifestyle producten, vliegenvangers, handdrogers, vuilnisbakken, terrasverwarmers, babyverschoontafels, föhns, sanitair, kindermeubels, badkameraccessoires en nog veel meer!

Hygiene-shop.nl
Bedrijfsweg 1
2421 LE Nieuwkoop
E-mail: info@hygiene-shop.nl
Tel: +31 172 788 110

Klantenservice:
Maandag - Donderdag
09:00 tot 17:00
Vrijdag
09:00 tot 14:00
De zekerheden van https://hygiene-shop.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2015

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hoogwaardig - Hygienisch schoon - Functioneel
Dat is ons motto! Wij zijn dé professionel binnen de hygiene sector. Na ongeveer 15 jaren ervaring te hebben opgedaan in de wereld der hygiëne besloten wij in 2005 onze uitgebreide know-how en tal van producten ook op het ''World Wide Web'' aan te bieden. Sindsdien kijken wij uit naar een constant groeiend klantenbestand met klanten uit heel Europa, welke gebruik maken van onze diensten.

Om aan de behoeften van de moderne consument te kunnen blijven voldoen, streven wij ernaar om te blijven samenwerken met hoogwaardige fabrikanten, hoogkwalitatieve producten, innovatieve nieuwigheden.


Bekijk Manifest