Johnsportshop
Johnsportshop staat in het zuiden van Nederland al jaren bekend als dé wintersport speciaalzaak in het hogere segment.
Onze winkel is toonaangevend op het gebied van exclusieve items zowel in sport als in fashion. Wij zijn gespecialiseerd in Wintersportkleding, Golf, Badmode, Fitnesskleding en vrijetijdsmode.

Wij hebben een veelzijdig aanbod van ruim 100 topmerken in zowel A-merken als B-merken. Daarvoor is onze winkel geschikt voor de liefhebbers van high-end fashion, maar ook voor wie van top kwaliteit houdt, maar iets minder uit wilt geven! Wij verkopen merken zoals Parajumpers, Peutery, Bogner, Fusalp, Goldbergh, Woolrich, enz. Mede door deze exclusieve merken behoren wij tot dé specialisten op het gebied van luxe sport- en winterkleding.

Onze winkel is gelegen in Tilburg naast de bekende snelweg A58 en achter de bioscoop ‘Pathé/Euroscoop Tilburg’. U kunt bij ons voor de winkel parkeren op P5, waarbij u het eerste uur gratis parkeert. Als u wat langer komt shoppen, geen probleem, dan betaalt u na het eerste uur een tarief van €2,20 per dag. Tevens zijn er twee andere sportzaken gevestigd in ons gebied: Sportief & Wilkin Sports & Motorkledingcentrum.nl. Daarnaast zitten wij vlakbij de Jumbo Food markt, de Irene Würst Ijsbaan & Sporthal T-Kwadraat.

Komt u gezellig bij ons langs? Wij helpen u graag.

Professor Goossenslaan 24, 5022DM, te Tilburg.

De zekerheden van https://www.johnsportshop.com/

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Bekijk Manifest