KIBA Fashion
Elke week een nieuwe, betaalbare collectie! Ook online te bestellen via onze app die te downloaden is in de Appstore en PlayStore! Volop shopplezier!
De zekerheden van https://www.kiba-fashion.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Wij zijn een Brabants familiebedrijf, opgericht in 2008, en werken met ons hele team elke dag hard om onze service zo hoog mogelijk te houden. Je kunt van ons persoonlijke aandacht verwachten en we zullen altijd met u als klant meedenken. Met onze wekelijks nieuwe collectie en fashion boxen proberen wij het net wat anders te doen dan andere. Veel shop-plezier bij KiBa Fashion!


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2020

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.