KUUS.
Leverancier van beveiligingscamera's en GPS smartwatches voor kinderen en senioren.
Henk van Nunen
Snelle reactie en goede service
Hennie
Nog niets ontvangen , slecht geïnformeerd track code is er niet/ werkt niet.
Hoe beoordeel je KUUS.?
M. Rodenhuis
stevig model horloge
Antwoord van KUUS.Beste M. Rodenhuis,
Allereerst bedankt dat je gekozen hebt voor KUUS.
Ik wens je veel plezier toe met het KUUS.S2 senioren horloge.
We doen ons best om een goed product tegen een faire prijs op de markt te zetten.
We vinden het dan ook super fijn dat klanten dit waarderen en er gebruik van maken.
Ik wens je er veel plezier en gebruiksgemak mee.
Groet,
Eric van KUUS. -
Werner Thiel
alles gut
Antwoord van KUUS.Hallo Werner, vielen Dank, dass du dich für KUUS. entschieden hast.
Wir wünschen dir viel Freude mit dem KUUS-Produkt.
Mit freundlichen Grüßen,
Eric vom KUUS-Team. -
Frits
Snel geleverd. Goede info op website. Goede kwaliteit camera ((Kuus C2). Wij gebruiken deze in nestkast. Daarvoor is wel wat aanpassing nodig om de camera goed te bevestigen.
Antwoord van KUUS.Hallo Frits, bedankt dat je gekozen hebt voor KUUS.
We wensen je veel plezier toe met onze KUUS.C2 mini camera.
Team KUUS.
IR
Bestelling nog steeds niet ontvangen !
Niet tevreden dusAntwoord van KUUS.Hallo IR,
Allereerst bedankt dat je gekozen hebt voor KUUS.
Ik zie bij de bestelling en Track and Trace dat je bestelling zoek geraakt is bij de post verzending. Dat is voor ons ook overmacht maar zie tevens dat hij vandaag opnieuw verzonden is door ons magazijn. Ik wens je alsnog veel plezier toe met het product.
Groet, Eric van Team KUUS. -
Jens Mey
Hat alles super geklappt und der Support war sehr hilfreich und kompetent
Antwoord van KUUS.Hallo Jens, vielen Dank, dass du dich für KUUS entschieden hast. Wir wünschen dir viel Freude mit einer unserer neuen Seniorenuhren, der KUUS S5. Das Anleitungsvideo wird so bald wie möglich fertig sein, wodurch die Kopplung der Uhr mit der App noch reibungsloser verlaufen wird.
Mit freundlichen Grüßen,
Eric vom KUUS-Team. -
Cornelia Boom
Hele goede
Antwoord van KUUS.Hallo Cornelia, bedankt dat je gekozen hebt voor KUUS.
We wensen je veel plezier toe met een van onze nieuwe senioren horloges de KUUS. S5.
De instructievideo zal zsm klaar zijn waardoor de koppeling van het horloge met de app nog beter zal gaan.
Eric van team KUUS. -
W.H. Koch
Het horloge is denk ik prima, ik heb het nog maar pas, maar de installatie ervan was niet gemakkelijk. De €5.00 bel te goed die je krijgt, waren al,op voordat ik hetbhorloge had uitgepakt en daardoor kon ik het niet installeren.ik kon er niet mee naar jullie bellen.
Hettie jammer dat jullie alleen maar zwart hebben. Voor een vrouw is het wel een groot niet zo mooi horloge.Antwoord van KUUS.Bedankt voor uw bericht. Wij zijn bezig met de instructievideo zodat het horloge eenvoudiger te koppelen was. Excuses voor het ongemak. Groet Bas van KUUS.
Benny Brueker
Ik krijg het horloge niet aan de praat. Heb hierover digitaal bericht gedaan. Er is geen goede beschrijving en het instructiefilmpje is nog niet online. Tot nu toe nog geen reactie hierop ontvangen.Ben benieuwd of dit een reactie op levert!!
Antwoord van KUUS.Bedankt voor uw bericht. Inmiddels hebben we telefonisch contact gehad met Benny. Wij zijn bezig met de instructievideo zodat het horloge eenvoudiger te koppelen was. Excuses voor het ongemak. Groet Bas van KUUS.
eric
W1 was defect gegaan maar uiteindelijk met bijbetaling vervangen voor een W2 de W2 lijkt het tracken een stuk nauwkeuriger te doen dan de W1.
karel
een duidelijke uitleg over het product
Antwoord van KUUS.Bedankt voor de beoordeling Karel!
Peter Ruhland
-schön klein ist bestens für die Modellbahn geeignet
Antwoord van KUUS.Hallo Peter, zunächst einmal vielen Dank, dass Sie sich für KUUS. entschieden haben.
Wir geben unser Bestes, um ein gutes Produkt zu einem fairen Preis auf den Markt zu bringen. Wir schätzen es sehr, wenn unsere Kunden damit zufrieden sind.
Viel Spaß mit Ihrer KUUS-Kamera.
Mit freundlichen Grüßen, Eric von KUUS. -
L. J. La Heij - Dijksman
Krijg geen aansluiting met Kuusapp en telefoonkaart wordt niet geaccepteerd.
Antwoord van KUUS.Hallo Mevrouw Heij-Dijksman,
Bedankt dat u gekozen heeft voor KUUS. en jammer dat het aansluiten van het KUUS. horloge niet meteen lukt. Ook de telefoonkaart moet normaal gesproken snel geaccepteerd worden. Heeft u reeds contact gezocht met onze klantenservice via support@kuus.shop?
Zij helpen u gegarandeerd snel verder.
Met vriendelijke groet, team KUUS. -
KN
Ik krijg geen antwoord op mijn vragen. Nul reactie op 3 gestuurde mails. Heel vervelend!
Evelien
Na een slechte start, die mij helaas veel tijd en frustratie kostte, heeft KUUS het softwareprobleem goed opgelost. Ik ben bij hun geweest (gelukkig in de buurt) en ben netjes ontvangen en goed geholpen. Het horloge werkt nu naar behoren. Prima service.
Ik heb een aantal tips gegeven en ik hoop dat deze verbeterpunten aandacht krijgen. M.n. met betrekking tot de handleiding (een QR code met de stappen en het filmpje?), het instructiefilmpje (dat nu niet beschikbaar was via QR in de handleiding), de website (realistische verzendtijd bijv.) en de Lebarakaart (daar staat geen 15 euro op).
Antwoord van KUUS.Hallo Evelien,
Bedankt voor uw beoordeling. Wij hebben contact met u gehad. Helaas was er een software probleem en dit lossen we met u op. Groet Bas van KUUS. -
Piotr Rafalowski
The product was delivered correctly; however, its price significantly exceeds its quality and performance. I do not like the fact that I have to use an external SIM card and a subscription with a telecommunications service provider. Unfortunately, I am forced to return this product, as at this price I can instead purchase a competitor’s product.
Antwoord van KUUS.Hello Piotr,
First of all, thank you for choosing KUUS. We are sorry to hear that you are not satisfied with the KUUS.S2. In some areas, performance is reduced, but this is often due to the SIM card provider. Starting this week, SIM cards are also available for our German customers. However, these also require a subscription.
Kind regards,
Eric from KUUS. -
Huub Slangen
Prima
Antwoord van KUUS.Beste Huub, bedankt voor je positieve review!
Groet Team KUUS. -
Danie Bodenhoefer
Telefonkarte ging nicht. Es gibt kein telefonischen Support. Auch die niederländische telefongesellschaft konnte nicht helfen. Die Uhr ist sehr schwierig zu konfigurieren. Schrift ist sehr klein. Eine notfalluhr den ich in die Badewanne mitgenommen werden kann ist auch doof. Mehrere Leute anrufen geht auch nicht, da sich die Ansagen nicht abschalten lassen. Nirgends lässt sich einstellen nach wie viel Klingeltönen er weiter gehen soll, bevor die Band-Ansage anspringt. Die Uhr hat Potenzial ist aber unausgereift. Ich habe Stunden gebraucht um sie einzurichten und bin sehr enttäuscht über das Er
Antwoord van KUUS.Es scheint ein Fehler aufgetreten zu sein. Wir senden Ihnen eine deutsche SIM-Karte und eine Videoanleitung zu, damit Sie die Uhr schnell in Betrieb nehmen können.
G Postma
Leuk cameraatje voor mjjn treinbaan
Antwoord van KUUS.Wat leuk dat u de camera gebruikt voor uw modeltreinbaan! Veel plezier met de opnames!