Koekatelier
Lief De Pelseneer
Heel goed contact, reageert snel, vriendelijk. Mooi afgewerkte koekstempel. Snel geleverd. Zeker aan te raden.
Antwoord van KoekatelierDankjewel voor de 5 sterren Lief. Je volgende maatwerk stempelset heb ik nèt naar de post gebracht voor je.
Veel bak-plezier! -
Tamara
Weer super snel geleverd! Zoals altijd!
Antwoord van KoekatelierDankjewel voor je reactie Tamara.
Tot een volgende keer!
Ilza -
Hoe beoordeel je Koekatelier?
Marja de Frankrijker
Een prachtige maatwerk stempel ontvangen binnen enkele dagen! Erg tevreden!
Antwoord van KoekatelierHet was een feestje om hem voor je te maken. Veen bak-plezier!
Sophie
Super snelle hulp en geweldig meedenken
Antwoord van KoekatelierDankjewel voor je review Sophie!
Celine Verschueren
Super snelle verzending! Vriendelijk contact en erg behulpzaam! Dankjewel Ilza!
Antwoord van KoekatelierDankjewel voor je review Celine! Veel bak-plezier.
Joyce Gelderblom
Super leuke adventskalender. Mooi verpakt en kan niet wachten tot ik op 1 december mag beginnen met openmaken!
Antwoord van KoekatelierDankjewel voor je enthousiaste berichte Joyce! Heel veel plezier met uitpakken.
D i
Deze is echt super leuk
Fatma
Fantastische service, er is alle tijd genomen en over en weer gemaild tot mijn te bestellen stempel naar mijn zin was. Ik zou het een ieder willen aanraden.!
Antwoord van KoekatelierDankjewel voor je review! Heel veel plezier met je maatwerk stempel.
Paul Goossen
Prima!
Antwoord van KoekatelierDankjewel voor je review Paul!
Olaf Hoogenboom
Maatwerk logo koekstempel
Antwoord van KoekatelierVeel plezier met bakken Olaf. Dankjewel voor je review!
Puck Berkhof
Snel verzonden, ideaal ook om met klei letters in te drukken. Ik heb nu 2 houders gekoppeld omdat ik een langer woord had.
Antwoord van KoekatelierWat leuk dat je de set met klei gebruikt! Ik kan mij voorstellen dat je dan groter werkt dan 10cm inderdaad. Ik heb je gemaild om te kijken of ik een grotere houder voor je kan maken.
Tot mails!
Blerta van alar_taarten
Altijd correct en super tevreden van de producten 🥰
Antwoord van KoekatelierDankjewel voor je review Blerta! Leuk dat je ons altijd tagged in je foto's. Je koekjes zijn prachtig!
Ellen De Vries/Ellentaartje
Mooie kwaliteit en snelle sevice
Antwoord van KoekatelierFijn dat je tevreden bent met de service en producten Ellen. Dankjewel voor je lieve woorden!
Amanda Coppens
Hele lieve en fijne service met oog voor detail!!!
Antwoord van KoekatelierDankjewel voor je fijne review Amanda!
Noortje van der Laan
Fijne persoonlijk advies na meedenken, super service! Leuke producten, een leuk bedrijf!
Antwoord van KoekatelierDankjewel Noortje, voor je lieve woorden.
Wie weet tot een volgende keer!
Hanneke
Heel fijn contact, Ilza is heel behulpzaam. Snelle bestelling en levering. Netjes verpakt.
Antwoord van KoekatelierDankjewel voor je review Hanneke!
Marissa Hogenkamp
Mega snel geleverd en product van hele goede kwaliteit!
Antwoord van KoekatelierVeel plezier met bakken voor Alliance Marissa!
Christel Byl
mooie boekje goede uitleg
Antwoord van KoekatelierJeej! Fijn te lezen dat je de zomerse bakgids zo positief ervaart. Laat je het weten als je het citroen-bosbessen recept geprobeerd hebt? Veel bak-plezier!
Joyce Gelderblom
Top! Snel geleverd en fijne communicatie. Aanrader!
Antwoord van KoekatelierDankjewel voor je fijne review Joyce!
Renju Simon
Very good service. Really appreciate her effort to make sure the order is delivered on time. Very happy with Ilza's service .Thank you .
Antwoord van KoekatelierThanks for the review Renju! The gold dust looekd GREAT on your wonderfull cake.
Love, Ilza