Kwispeltaartjes

Kwispeltaartjes

Traktaties voor honden zoals koeken, cup cakes en taartjes.
De zekerheden van https://www.kwispeltaartjes.nl
Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Hart voor de zaak

Manifest voor goed ondernemerschap ondertekend.

Even voorstellen. Ik ben Monique en woon in het gezellige Raamsdonksveer. Hier woon ik samen met mijn man, twee super lieve kinderen en onze bruine Labrador Kaj.
Na 20 jaar te hebben gewerkt als juf, merkte ik dat ik meer uitdaging nodig had. Ik ben altijd al veel bezig geweest met bakken. Dit is voor mij echt ontspannen. Dan ging het om allerlei verschillende taarten voor verjaardagen voor de kinderen. Met wat ideeën via het internet en natuurlijk mijn eigen fantasie kon ik lekker aan de slag. Maar ik merkte ook dat er voor 1 lid van ons gezin niet veel te kiezen was. Onze lekkerbek Kaj hoort natuurlijk, net zoals bij veel gezinnen, er hele


Bekijk Manifest
Lid

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2022

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.