LiAtelier - de edelstenen sieraden juwelier

LiAtelier - de edelstenen sieraden juwelier

Je eigen edelstenen sieraad samenstellen? Of je eigen edelstenen set maken? Dat doe je bij de eigenwijze LiAtelier edelstenen sieradenjuwelier in Groningen, óf in LiAteliers mooie nieuwe webshop.
Je kan bij ons sinds 1983 al fysiek en sinds kort ook online winkelen. Een gigantische collectie edelstenen sieraden en een prachtige stenencollectie wachten op je in onze winkel, of zoek jouw mooiste sieraad uit de selectie in onze webshop.
Wat je kan vinden bij LiAtelier?
Exclusief en eigen design uit eigen atelier 'made inhouse', eigen design 'one of a kinds' 'made in India'. 'handpicked one of a kinds' uit India.
Zo hebben we voor ieder budget leuke sieraden. Van 27,50 tot 'the sky is the limit' met kostbare ethische diamanten op verzoek.

Natuurlijk vind je ook de mooiste edelstenen in de winkel aan de Vismarkt. Van ruwe stenen, tot gepolijste stenen, van sculpturen tot geodes, van kleine trommelstenen en gezondheidshangers tot kostbare grote en indrukwekkende exemplaren.
Van populaire stenen tot super zeldzame.

Vind je het belangrijk om zelf de best passende stenen uit te kiezen?
Bij LiAtelier stel je je eigen sets samen.
Van een ruwe gouden driehoek tot twee edele stenen voor trouwringen.
Of je kiest je eigen sieraadstenen, het design die het meeste aanspreekt en onze goudsmid maakt het sieraad voor je. Uniek, one of a kind en door jou ontworpen. Persoonlijker kan niet.
Hou onze website in de gaten, want binnenkort kan dit ook online.

Heb je nog meer nodig om overtuigd te raken van LiAtelier?
Misschien helpt dit:
Duurzaamheid vind LiAtelier belangrijk. Daarom kopen we selectief in. Geen dierenleed producten. En maken en verkopen we alleen sieraden in edelmetalen die te repareren zijn in ons eigen atelier.
Eerlijkheid vinden we belangrijk. De edelstenenmarkt is erg complex en vol namaak. LiAtelier zet zich in om echtheid te garanderen. Namaak stenen worden hier niet verkocht.
Je wordt geholpen door een team dat oprecht geïnteresseerd is in jou en meekijkt hoe wij jou kunnen helpen met onze stenen en sieraden.
De winkel en webshop worden bestierd door een beroemde winkelkat (Avonturen van Nemo).
En Groningen is gewoon hartstikke leuk! Dus klik vooral op afhalen als je iets besteld in de webshop ;-)
Zo, nu ben je overtuigd hè? Fijn! Welkom bij Liatelier dan maar!
De zekerheden van https://liatelier.nl

Goedgekeurd

Lid van WebwinkelKeur sinds 2021

Gecontroleerd door ons

We hebben gecontroleerd of het bedrijf bestaat, of ze aan de (regionale) wetgeving voldoen en of alle relevante informatie makkelijk te vinden op hun website staat.

Beoordeeld door jou

Heb je een aankoop gedaan bij een lid van ons? We vragen je jouw ervaring te delen. Deze ervaringen worden publiekelijk getoond om andere consumenten te informeren over de service van de webwinkel.

Onafhankelijk

WebwinkelKeur is compleet onafhankelijk. Ons doel is om de e-commerce veiliger te maken. We vragen van onze leden geen hoge kosten omdat we graag elke webwinkelier zien aansluiten bij ons doel. Wij zijn contactpunt van zowel webshop als consument.

Bemiddeling bij geschillen

Krijg je een conflict met een van onze leden? We willen met gratis bemiddeling beide partijen graag tot een oplossing brengen. Mocht dit helaas onmogelijk zijn dan kun je een geschil aanmelden bij DigiDispuut, zij kunnen een juridische uitspraak bieden.